Alkoholångor

Tenta i onsdags, tenta igår, herregud vad jag har pluggat, men dessvärre gick nog ingen av dem bra. Men men bara bita ihop och hoppas på det bästa. Ni behöver inte vara oroliga, jag dränkte mina sorger i alkohol igår och ja fick i mig väldigt mycket. Illa illa! Och inte fick jag ligga med han som jag ville ligga med, eller i och för sig så cykla jag hem själv vilket var skönt, men när jag står och ska låsa upp min cykel så kommer en random person fram till mig, hånglar upp mig och säger att han vill knulla med mig. Ja det var inte speciellt svårt att säga nej till det, trots min höga promillehalt.
På onsdag åker jag till Irland för att hälsa på världens bästa Anna! Ska bli super roligt och jag har heller aldrig varit på Irland så kommer bli spännande. Dock har jag blivit antagen till en kurs som har obligatoriskt upprop på måndagen när jag kommer hem, men är fortfarande på Irland då, så jag hoppas att det är okej för dem att jag missar den. Nej jag är supertrött och ska nog försöka sova, för imorgon börjar Transportprocesser och Mikrobiologi, ska bli så gött att läsa detta istället för det vi har läst nu.
Kärlek på er

Ångest

Usch, inget plugg på två dagar! Började titta på extentor i flerdim, men ja gick ju sådär (förstår typ nada). Att jag legat lite småkrasslig hjälper inte heller. Men fick i allafall de sista två extra poängen man kunde få till termodynamiktentan, så nu har jag 4,9 poäng, undrar fortfarande hur han ska räkna på det när han räknar ihop det. Jag ska snart försöka styra min kos till sängen, men är svårt att slita sig från facebook när man pratar med intressanta människor.
Kärlek på er

Vill blogga igen

Återigen har jag inte bloggat på evigheter, mest för att motivationen inte har funnits där. Och vill framförallt fixa till min bloggsida, men ja det har man inte heller haft tid för, så får se när jag hinner och orkar detta. Så tänkte mer egentligen bara göra detta korta inlägg för att starta mitt bloggande igen.
Kärlek på er