Vad händer?

Att vara innebandytränare/spelare/domare är ju underbart, men det är inte lika underbart när det går käppt rätt åt pip svängen. Jag hade match med mina småchippar idag och för det första har jag tagit fel på tiden när matchen börjar (illa, illa) men det var lugnt ändå, vi kom ju ändå fram i någorlunda god tid ( 20-15 min innan matchstart kallar jag god marginal ) Dem vi ska möta är ju inte bra, det vet vi och det märktes att mina små chippar visste det också, för ojoj vad dem underskattade dem. Nu blev det visserligligen seger, men det var inte den som vi alla kanske hade hoppas på. Själv så betedde jag mig nästan som ett svin i båset, men vad ska man göra när dem inte lyssnar? Fick i alla fall bra respons från föräldrarna över det. men men.
Det är då jag skulle vilja tränga mig in i deras hjärnor och se hur dem fungerar, för ibland så undrar man jue om det står helt stilla där inne. Varför jag tror just det? Jo för ibland lyssnar dem EXAKT på allt man säger åt dem, jag får väl lära mig att bli tacksam för dem gånger dem lyssnar.
Imorgon har man ju uppdömning och ikväll arrangerar mitt lag fest på H62 i Sthlm ( insläppet börjar 22.00, även efterinsläpp för dem som inte har biljetter om nu någon skulle vara intresserade :P ) Kommer ju vara helt död imorgon, synd att min idol inte kunde komma, lite besviken på dig, men jag vet att du ska vara uppe tidigt i Uppsala imorgon bittie, men nästa gång oj oj då är det fjortis dansen som gäller, precis som på efterfesten på VM =D
Fasiken vad jag hade kul igår kväll/natt, ojoj köra runt i söderförorten mitt i natten och gå igenom en massa gammla minnen oh chase va kul det var :) och sedan åka tillbacka till Norrort för att ta mina gamla minnen och sen tillbacks till söderort, längesen jag hade så kul :)Tack, du är bäst men det vet du ju redan =D Nä nu ska jag gå och lägga mig och vila lite så jag orkar kvällen, blev ju tillräkligt sent igår =F  Ett litet ordspråk att ta med till resten av kvällen, citerat min Historialärare "Life is a Bitch, and then you die" Ha det bäst i mörkret och regnet, peace out // Mandelmassa, Dudeinnebandyrocks.
P.S. U19 vm för damer i innebandy pågår i Tyskland, check it out D.S.