Såg han idag....

Idag såg jag mitt ex för första gången på väääääldigt länge. Jag ville bara gå fram till honom och prata, men var med Mamma så kändes inte rätt men nu vill jag skicka ett SMS till honom, men neej jag vet inte (ja Gustaw jag vet att du tycker att jag inte ska göra det :P) Så det är inte bara W som är i min hjärna utan mitt ex också. Vet inte varför dem är inte speciellt lika varandra, ändå kan jag inte sluta tänka på dem, framförallt W.
Var ute med Jessi igår ( och Gurra o Fransmannen) var niiiice :)
Maggans plan till Thailand lyfte för typ en timme sen, hade velat träffat dig innan jag åkte hem till Skåne :(
Nej nu mååååste jag sova, för det är dags att handla inför nyår :)
Peace Out
Mandelmassa

God Jul på er alla

God jul på er alla, hoppas julen är/blir bra och att ni får det ni önskar er. Min jul har inte varit som den brukar, men den har varit bra ändå.
Och såhär i juletid så kan jag inte sluta tänka på Wille och inte heller mitt ex. Det var längesen vi sågs och många månader sen vi var ihop, men saknar han i massor.
Nej nu ska jag återgå till mitt och vänta på att Jessi ska ringa och Cizzi så får vi se om vi går ut eller inte.
Peace Out
Mandelmassa

Sthlm imorgon :D

Imorgon kommer jag äntligen hem i ca 2 veckor, helt undernbart ska det bli at få träffa alla igen :D
Men apprå på en helt annan sak, kanske har gjort något jag får ångra. Köpte ett jätte fint kort idag, med en jätte fin text (se nedan) och så la Sassa den i Willes brevlåda, jag hoppas att jag inte ska få ångra det, men man vet aldrig :( men nu slipper jag i alla fall tänka "tänk om jag hade lagt kortet i brevlådan osv."
Nej nu ska jag återgå till mitt, vi ses snart
Peace Out
Mandelmassa

"Something Special"
Just for you and your mailbox
As you go to pick up your mail for the day, you know that what  you'll find will be mostly bills and junk mail and things like that.

But if you're like me ( and I know you are), you always have that little bit of hope that maybe... just maybe there's a card or a letter in there from someone who's been thinking of you...

Well, someone has been thinking of you.
Someone who loves to do that.
Me

When you get this card and open it up, I hope you'll remember that there will always be someone who finds happiness in so many things about you.

And I thought you and your mailbox might like to know that.
-Barin Taylor

Man skulle ju kunna vara lyckligare...

Jag önskar att jag skulle kunna säga att jag var lycklig, jag ska snart hem till Sthlm och få träffa alla igen, glömma alla bekymmer i Lund, men kruxet är att det är en massa problem som väntar hemma och jag vet inte om jag vill möta dem, då stannar jag hellre kvar här och tar itu med de problem jag har här, för dem känns så himla mycket lättare, även om dem kanske inte är det, men nej jag vill hem och träffa alla mina änglar.
Wille, jag kan inte glömma dig fast jag vill och det beskriver den här låten så himla bra:
I don't like you but I love you
Seems that I'm always thinking of you
Oh, oh, oh, you treat me badly
I love you madly

You really got a hold on me,
You really got a hold on me, yeah
I love you and all I want you to do is just hold me
Hold me, hold me

I don't want you but I need you
Don't want to kiss you but I need you
Oh, oh, oh, you do me wrong now
My love is strong now

You really got a hold on me, come on
You really got a hold on me, yeah
I love you and all I want you to do is just hold me
Hold me, hold me

I want to leave you, don't want to stay here
Don't want to spend another day here
Oh, oh, oh, I want to split now
I can't quit now

You really got a hold on me, come on
You really got a hold on me, baby
You really got a hold on me
You really got a hold on me, yeah

Yeah, yeah
Got a hold on me
You really got a hold on me
Snart är jag hemma igen
Peace Out
Mandelmassa

Snart....

Snart är jag hemma i Sthlm igen och det ska bli så himla skönt :D Saknar alla där hemma och så ska det bli skönt att åka ifrån ens så kallade "bekymmer" här i Skåne.
Tvister borde förbjudas på efterfester ;) mitt ena knä var dubbelt så stor dan efter jag hade varit med på denna "spännande" lek :P
Nej nu ska jag återgå till min film, Shrek är ju för underbar :D
Peace Out
Mandelmassa

Snart hemma :D

Snart är jag hemma i Sthlm igen :D och jag varnar er, det är RÖJ som gäller :D, nej måste göra mig iordning för träningen, annars hade jag kanske skrivit mer ;)
Peace Out
Mandelmassa

Anna-Greta Wide

Jag läste denna dikt första gången på tunnelbanan för några år sen och blev helt tagen. Än idag blir jag tagen av denna dikt, för den är så himla vacker. Jag översatte denna till spanska en gång och ska lägga in den här på bloggen så fort jag hittar den, för den ligger någonstans "hemma" i Sthlm.

Men läs och njut av den, för det gör i alla fall jag och det här är en av sakerna som gör att jag kan inte hämnas på honom.

 

Famn som bär mig idag.
Öppen är du som havet,
som ett vårhav i solen.

Ingen stänger du ute,
ingen stänger du inne.
Ditt enda grepp är din värme.

Famn som bär mig idag -
bär mig också i morgon,
i morgon när jag förnekar dig.

Anna Greta Wide, 1920?1965, Sverige
ur Kyrie, 1960

Peace Out
Mandelmassaa


Kan inte....

Jag kommer inte klara av att hämnas på honom, mitt hjärta säger nej
Peace Out
Mandelmassa

Varning, jag är på krigsstigen!

Ja nu är jag på krigsstigen, nu är jag trött på att må piss över dig Wille och du ska veta att jag alltid har tyckt att hämnden är ljuvare. Hur har jag kommit fram till detta?! Jo innan jag skulle gå idag ifrån Sassa så hamnade jag i samtal med en och ja hon tyckte väl också att han var ett svin med tanke på hur han har betett sig, speciellt när jag berätta att jag hamna på hans rum igen och att det var han som fick in mig där! Så nu smids det planer, "conquer and destroy" är allt jag säger!
By the way var jag lektant i helgen, var jäääätte roligt, Alva och Malle bara växer och växer. Sen var jag lektant med Sassa igår, vi baka pepparkakor och ja, det spåra ju också som vanligt, Sassa dina bröst var så snygga av alla handmärkena och mina byxor av stekspaden ;) Nej nu ska jag försöka göra något vettigt innan jag ska gå och träna, eftersom jag missa matchen i helgen eftersom jag var sjuk :(
Peace Out
Mandelmassa

Jag vet, dålig uppdatering!

Förlåt för den dåliga uppdateringen, men har varit dålig så har inte orkat :( och just nu kan jag inte ge så jätte uppdaterad heller på grund av att jag och Sassa bakar pepparkakor och det håller på att urarta sig ;)
Peace Out
Mandelmassa

En vacker dikt

Denna dikt såg jag i Sydsvenskan för ett bra tag sen, men tycker den är oerhört vacker och beskriver mig för tillfället:
"(Jag)-Jag ritar hjärtan för att det är kul.
(Du)-Så du tänker inte på nån då?
(Jag)-Det är inte kul att tänka på någon...som inte tänker tillbaks"
Av: Stavvfel
Peace out
Mandelmassa

Sorry för den dåliga uppdateringen...

Ja det var ju ett tag sen man skrev, men var tentavecka förra veckan så mycket tid och kraft har gått till det, fast utan någon direkt nytta. Tenta flunka jag totallt på grund av att jag låser mig när det blir för mycket text, måste försöka fixa det, men vet inte riktigt hur, vore tråkigt att flunka mer tentor på grund av en sådan sak.
Men men sen var det ju julfest i lördags, det var jätte trevligt fram tills Wille sa till mig att jag aldrig kommer bli den ende så jag stod, precis som jag sagt innan, jätte sårad, tur nog har jag riktigt bra vänner som lyckades muntra upp mig och det var ju tur det. Hur som helst så hittar jag en att strula med och när vi väl är uppe på dansgolvet och dansar så börjar Wille att dansa med mig, fast han sagt det han sagt. Det händer lite andra saker emellan, men sen ska jag gå hem med min bror och alla hans vänner och lyckas få ut dem, när han kommer och börjar prata med mig, ber om ursäkt och innan jag vet ordet av så är jag inne på hans rum. Ja gott folk min lördag vill jag helst glömma, längesen jag var så sårad och ja jag vet inte vad framtiden kommer att ge, att det kommer vara stelt ja, men jag vill inte!
Söndagen var ju också ett litet äventyr det med, hade ju innebandymatch och är asbakis så gjorde faktiskt det snygga och gick och spydde mellan första och andra perioden ;) men man blir nöjd när man får höra från folk i laget att det märktes inte på mitt spel att jag var bakis :) Men ska säga det den sista perioden var tuff ;) sen att jag spydde ute i korridoren i hallen och på bussen på väg hem är en annan historia ;)
För att göra dagen lite bättre och helgen så har jag ett fint blåmärke i ansiktet och sminket glömde jag hos, ja ni vet vem, så idag har varit en "bra dag"
Peace Out
Mandelmassa