Idag går ingen säker i Lund, hihi

Idag entrar Kicki in i Lund och då kommer det bli röj, Kicki + Sarah = MEGAröj, eller det brukar bli det, bara inte min förkylning sätter för mycket stopp för det. Borde sitta och plugga nu men är helt slut i kroppen just på grund av min förkylning, blir galen! Jag har för det första inte tid att vara sjuk, räcker att knät krånglar tillräckligt och sen VILL jag inte, men det är som vanligt, blir alltid sjuk när det är som minst lägligast (utom på gymnasiet då jag jämnt blev sjuk på loven, förutom en gång när jag träna och åkte på halsfluss) vad ska en stackars flicka göra?
 Nej jag funderar på om jag skulle ta och städa upp lite grann, det behöver ju inte se ut som en halv sopptipp när Kicki (för övrigt städfreak ;)) kommer hit. Sen spydde min katt en hårboll i morse (+ lite torrfoder) så det kan vara ett tecken på att det är dags att städa upp. Gör säkert ett till inlägg senare idag :)
Kärlek på er (plus lite slem från halsen om jag skulle råka hosta just då ;))

Som sagt gör vi två stan osäker ikväll ;)

En fredag närmare tentan på onsdag

Seriöst det finns inte en chans att jag kommer klara min redovisningstenta på onsdag! Dels är det så sjuuuuuukt tråkigt (koncernredovisning, koncernkassaflödesanalys och en massa annat skit) och sen har jag inte pluggat!!! Men men får väl se hur allting blir, mår inte speciellt bra i kroppen, ont i ryggen, får sjuka hostattacker ibland och snorar, så besökte apoteket (mer för inköpa ny nässprej) men kom ut med något som innehöll kortison mot typ hösnuva med mera så får väl se om det hjälper något, sen tyckte hon att jag borde gå till läkaren och kolla upp förkylningen eftersom jag har varit det av och till nu i flera veckor och eftersom det gjorde ont i bröstet när jag hosta och ryggen i övrigt, så får väl se om vi lyckas ta oss någon dag :) Just nu sitter jag bara och slösurfar, orkar inte plugga, värdelöst på tv:n, en vanlig jäkla fredagskväll om man inte är ute vilket jag inte pallar eftersom jag ska göra Lund osäkert imorgon med Kickilotta och lite annat folk :) Så lär väl dra mig till sängen tidigt istället och försöka gå upp och plugga imorgon istället.
Just det måste berätta att jag kollade på mina MR-bilder efter den röntgen i onsdags, shit vad coolt det var, synd att han inte fick säga någonting men coolt var det och som extra bonus så kom det Magnus Carlsson -Live Forever, då var det bara ett stort smile på mina läppar, synd att jag var tvungen att ligga helt still och inte kunde rycka med :) Nej nu ska jag slösurfa vidare på Facebook och så bjuder jag på några sköna miner jag har hittat som jag gör, gärna lite salongsberusad också ;)
Kärlek på er

Kicki entrar Lund

Idag kommer kickilotta ner till Lund (eller Lomma egentligen, med det är smådetaljer) och vi ska göra Lund osäkert imorgon så vill ni haka på så är det bara att komma :D I Övrigt är jag sjukt förkyld, men får väl göra ett stopp på apoteket och köpa ny nässprej eftersom jag lyckats göra slut på min redan :/ Och så ska jag försöka vara duktig och komma iväg och plugga lite i skolan innan min lektion, får väl se om jag kan slita mig från facebook :P Har förresten blivit modern och skaffat mig spotify, snacka om bra förfester det blir hemma hos mig nu ;)
Här är i alla fall listan på folk som ska med för tillfället:
*Jag
*Kickilotta (aka Kickilainen)
*Petter
*ev Tim
*ev Jossan

sen skulle ev Wille och Jesper dyka upp på nationen :) Sen vet jag att Jessikas själ är med ifrån Tyskland ;)
Nej dags att röra på sig
Belive, come, achive and bring the drink along

Varför alltid jag?

Det har hänt igen, han jag träffa i lördags har man ju inte hört ett ljud av och han som kändes såååå sjukt mysig, får hoppas att jag kanske kan få något svar någon dag, vilket jag väldigt gärna skulle vilja, men men som vanligt med min tur, är väl dömd att vara singel för resten av livet :( Nej nu ska jag trixa vidare

Söndag

Säger bara; hade en skön bortamatch igår :)

En dag som denna...

Shit vad jag borde plugga, men nästan äcklas av min lägenhet så tänkte nog försöka göra en grovröjning först, så får man väl se när själva pluggandet kommer igång, gjort iordning köksbänken i alla fall, så det är ju alltid någonting :) Tog in bilder från min kamera igår på datorn, låt mig uttrycka mig att det var en blandad kompott, från Tandem till min brors examen, tänkte bjuda på några här nere :) Nej dags att fortsätta
p.s har fått nya grannar bredvid mig och dem är två på en tvåa, hoppas att det är två killar ;) d.s

Ja som sagt, fräscha var vi på tandem, en aningen snyggare på examen och mina två änglar :)

Tandem 09

Shit vad kul tandem var! Lyckades vara uppe i typ 36 h totalt (kanske sovit drygt 2 h av dessa) och festat i 30 h :D AF-bussen ägde det vet alla som åkte med den, samba vs rejv, shit vad nice det var när alla hade neonstavar på sig och man släckte ner bussen, coolaste bussen man tackar :D Nej jag ska försöka fixa mig i ordning (mår ju fortfarande inte speciellt bra dessvärre), ska ner till hudläkaren idag och kolla lite leverfläckar. Imorgon bär det av till Sthlm :D men kan inte riktigt glädjas, eftersom jag inte fått mina pengar av en viss Alex än! Jag ska nog telefontracka han idag.
/Sarah

Tråkigt väder

Sjukt tråkigt väder, regnet bara öser ner, jag mår super dåligt (hostar som en idiot) och så ska man försöka ladda inför fredagens tandem, hum känns lite tufft just nu, men hinner säkert bli taggad innan kl 11 på fredag då bussen går ;) Sitter och filosoferar om jag orkar ta mig ut till Staffanstorp och kolla på en innebandyträning, får se lite grann känner mig inte speciellt pep just nu, men kan vara kul att få kolla in vad de andra spelarna är, samtidigt som att ligga hemma och kurera sig kan vara ganska så bra. Får väl se hur jag gör. Nu ska jag fortsätta dega i soffan.

Unga mammor - en trend?

Jag har en liten undran, verkar som alltfler skaffar barn när dem är super unga hur kommer det sig egentligen? Jag har inget emot barn eller när man skaffar dem egentligen men helt plötsligt tycker jag att alla verkar skaffa barn innan dem knappt själva har upplevt livet. Ja jag vet det går inte att jämföra, få ett barn vs plugga/jobba, vilken del man än väljer så missar man ju något, men undrar om det blivit en trend att bli ungmamma? Upplevelsen att få barn är säkert en helt fantastisk upplevelse samtidigt som att plugga på ett universitet och leva studentliv är helt underbart, någon som kan svara?

Åkt på en irriterande hosta

ca 3 och en halv dag kvar till tandem på fredag och åkt på en irriterande hosta! Hoppas den försvinner snart. Jag har ett dilemma, blivit erbjuden att byta klubb, iof spelar dem också i div.3 men har en stor chans att komma upp i deras div.1 lag och det vill jag ju, men är fortfarande skadad! Frågade min sjukgymnast förra veckan om hon trodde att jag skulle kunna spela innebandy i höst och hon sa nej! Höll på att svimma, men ska prata med min läkare på torsdag och höra om det går att skynda på magnetröntgen och då kanske få en operation snabbare. Men vet fortfarande inte om jag ska byta, dem vet om att jag är skadade och allt men vill ändå ha mig, hur ska jag göra?
Nej nu ska jag koka vatten och göra lite te :) och sen bege mig på lektion i ösregnet (det bästa är går man in på SMHI så säger dem att det inte ska regna just nu, vilket bullshit :P)