Oj längesen nu

Det var längesen jag blogga nu, men verkligen inte haft lust till det, eller jo under den underbara Lundakarnevalen hade jag lust, men då hade jag dessvärre ingen tid. Vad har hänt? Som sagt den underbara Lundakarnevalen var i slutet av maj, helt underbart, var  en av åtta gruppchef för öltält Lagom och även med i lajvgruppen som gick runt och filma på Sony Ericsson Vivaz telefoner, som vi som hade varit med sedan fick! Mycket roligt hade man under karnevalen och en massa underbara människor träffa man. Hände en tråkig grej, blev enormt sårad av M, då han tog upp det här med amor fati (över tre månader senare!) och så var han jätte flörtig efter att jag erkänt att det var jag och erkände då att känslorna fanns kvar men nej, men men har i allafall kommit över det, även om jag inte fått mitt utlovade samtal. Träffade även Hannes under karnevalen, helt underbart att träffa honom, då vi inte setts på länge och duktig i tåget var han också.

Skönaste var nog ändå söndagen då jag jobba på kvällspasset och vi stängde ett på natten och halv två började vi festa och jag festa till ca 07.20 på måndagsmorgonen och cykla sen till skolan och var där hela dagen, lite lätt slitsamt och min grupp garva mest åt mig då jag lät som en tonårspojk i målbrottet.

Vad har mer skett? Pluggade som ett djur till vårtentan (dock någon dag försent) och hamna dan innan på Steves årsmöte, där jag förutom att bli utnämnd till ny ekonomiansvarig, praktiskt taget söp skallen av mig med världens största GT, var bara en sådär lagom bakis dan efter och var dessutom på bortamatch, så det kanske inte var så konstigt att jag missa tentan med fem poäng, men som jag ändå ser som bra med tanke på just hur bakis jag var. Till den helgen blev det en spontanresa till Göteborg med Jessi och gå på Green Day. En kostsam resa, men väl värd pengarna att få umgås med sin bästis. Att jag dessutom träffa en på konserten och fick hångel gör ju inte resan sämre i alla fall, hoppas på att få träffa honom snart igen.

Vad mer? Tagit grönt kort i golfen, hade jobb i Malmö, men när det väl kom till kritan så palla inte knät och var inte så motiverad att jobba med att sälja helhetslösningar till företag. Dessutom var det helt provisionsbaserat så det gjorde att det sög ännu mer, men just att knät inte palla var den stora anledningen. Så nu läser jag lite diverse sommarkurser som förhoppningsvis kan förbereda mig till i höst, då jag sökt in till bioteknik. Japp bioteknik istället för biomedicin, så det innebär att jag läst till matte e också under våren. Så ja det var nog allt i stora svängar. Sitter på landet nu, kom upp till Sthlm för en vecka sen och måste ta tag i att ringa CSN och TryggHansa och faktiskt bara njuter av livet. Besökte drivingranchen idag och gick väl sådär, har dock ett stort skavsår på insidan av foten nere vid fotknölen som inte direkt hjälper en när man ska stå och slå.

Just nu skulle jag vilja att Joel kom ut och hälsa på och underhålla mig lite, men ser inte ut som om han har råd, vilket är väldigt synd. Tur nog ska jag träffa Jenny imorgon, så vi får väl se vad som sker, kanske första doppet denna sommar? Nej nu ska jag nog försöka sova lite, har haft svårt att sova en längre tid och det är väldigt varmt på övervåningen så det hjälper inte. God natt på er.

Kärlek på er