Vad är problemet?

Kom precis hem ifrån sjukgymnastiken (och hade hoppats på att Jessi var på Skype) och jag har så sjukt ont! Skulle knyta skorna där borta och reste mig upp och det kändes som om hela benet skulle kollapsa!! Illa, illa, vi får väl se vart detta slutar. Min sjukgymnast (med det coola namnet Agatha) sa att om jag hade ont (eftersom jag har haft det, låt mig tänka hum typ varje dag typ hela tiden sedan operationen) att ringa till min läkare och höra efter om jag ska ta någon medicin emot smärtan, så det ska jag göra, så fort ortopeden öppnar igen efter lunchen vill säga ;)
Nej nu ska jag försöka vila lite, ringa dem och sen plugga (typ det enda man gör nuförtiden) och har lovat Madde att åka och kolla på damlagsträningen (man blir ju inte alls frestad att dumpa kryckorna och träna) så har man tur kommer Robban dit och så har man skjuts hem :)

(inget som kommer tillämpas i helgen)
Tjolahopp på er.

Vill tatuera mig igen...

Jag vill verkligen tatuera mig!!! Men velar lite vad jag vill ha och vart, har många tankar och idéer som jag skulle vilja genomföra, men ja jag kan inte bestämma mig. HItta en bild som jag gjort om lite med två katter som jag ville göra för typ 2 år sen, men den är ju så sjukt stor bara och gör man den för liten så kommer det inte bli snyggt :/ Vill ju tatuera in något som betyder mycket för mig som Jessi & Cizzi, mina änglar här på jorden, för utan dem skulle ju livet inte cirkulera, det skulle avstanna dessvärre och då är det Live Forever som gäller, bara att då vet jag inte vart jag ska sätta den, funderar på nacken, men då skulle väl pappa ta fram slipapparaten och slipa bort den, men ja, någon som har något förslag`?

Saknaden är så sjukt stor efter Cizzi och Jessi, saknar er något oerhört men saknar en massa andra också, saknar Gustaw och hans underbara stil och skämt, saknar PlayboyEivor, Bosse, Nanna ja en massa av en gamla skolkamrater. Kärlek till er alla

Saknar min favorittrio

Sasa, saknaden för dig är enorm

Ännu ett grupparbete in action...

Sitter nu med min andra grupp, projektledningsgruppen, så sjukt mycket skönare grupp, dock lika tråkiga uppgifter, kanske till och med tråkigare, med tanke på hur tråkig boken är :P Jessika saknar dig!! Hoppas du njuter i Kina, vi ska skypa någon dag :) Puss på er alla

Trött

Kom precis åter till LTH studiecenter och jag pallar verkligen INTE att vara här! Vill bara hem och göra klart min historia och det bara snöar och knät gör bara ont och jag är hungrig! (det är inte vidare synd om mig, men pallar verkligen inte!) Jessika kan du inte ringa och rädda mig, eller någon spelar ingen roll (utom han från Håkanstorp dock) vem det är, orkar inte med detta. Har helt olika åsikter än resten av gruppen, inte speciellt kul. Hoppas på att få gå snart igen.
Innan detta som jag beklagar mig över så har jag varit hos Jonas på sjukgymnastik (Agatha åker skidor i Österrike), han är så sjukt rolig, men när han ska töja ens lår så får man sjukt ont och han sa fint till mig idag; "Nu kan jag njuta hela tågresan upp till Sthlm vetandes att jag orsakat dig smärta ;)" man kan ju inte annat än le när han säger så :)
Nej nu ska jag fortsätta tjafsa med min grupp, annars gör dem saker som dem inte borde göra :P
Jonas ha en bra trip! Majsan räknar tills du åker till Kina :( Maggan, saknar dig. Cattis och Amanda kom ner snart!

Grupparbete nu igen..

Sitter i skolan och håller på med grupparbete, inte alls sugen och åt en riktigt äklig macka i kafeterian (så köp inte mackan med kycklinginnehåll på LTH studiecenter). Någon som vill hjälpa till med vårat arbete?
På måndag lämnar Majsan Sverige för östligare trakter, vill också åka med, kan jag gå som handbaggage? Men jag och Jenny funderar på att dra en dagstur över till London och glömma våra bekymmer på Primark, vore underbart innan första "riktiga" tentan 12 mart :) Nej nu ska jag låtsas vara aktiv i grupparbetet igen, Andréa vi behöver dig ;)
Auf widerSnitchel

Seg söndag

Var ute igår, men drack en cider ute och hade bara allmänt trevligt med Sanna & Co :) (träffa Wille som gick en klass ovanför mig på gymnasiet, det var kul för han började stå upp för mig mot en kille, sjukt roligt var det :D) Så idag har jag verkligen inte gjort någonting mer än haft huvudvärk och lekte psykolog halv fyra på morgonen åt Petter, men det gör jag med glädje :) Så ska försöka läsa några sidor i statistik boken nu och hoppas på att våran uppgift med gruppen är okej imorgon (gjort en annan typ av referenslista istället för fotonoter då det tog upp för mycket plats). Nej nu ska jag försöka plugga som Petter sa för många timmar till mig, bättre att ha gjort lite än inget :)
Petter du och jag mot världen :)

Saker man undviker en sådan här dag

Jag har undvikit detta idag;
* Alla hjärtans dag (stolt)
* Pluggat projektledning
* Allmän socialkontakt (lite mycket plugg)
*Undvikit webbcamen från Phil
Detta ska jag fortsätta undvika idag;
*Melodifestivalen (jag ska kolla när Magnus C uppträder i finalen och det är allt)
*Sliskiga folk på dansgolvet
*Undvika (om jag träffar Wille) att ha sex med Wille
Jag får se om jag går ut idag, börjar bli lite seg nu, men man vet aldrig :)

Beslutsångest...

Jag har en sjuk beslutsångest över vad jag ska göra ikväll, om jag ska ut och festa, jobba på nationen eller bara stanna hemma, jobbigt jobbigt...
Just nu tittar jag på Frankenstein från typ 1931 eller något sådant till min historia, lite små spännande, texten är nämligen på spanska :P Sen är det ju alla hjärtansdag, typ världens mest värdelösaste dag enligt mig, varför ska vi säga på just en dag att vi älskar varandra? Denna dag är bara en ursäkt för affärerna att få tjäna mer pengar, nej nu ska jag kolla vidare på filmen och sen läsa boken på internet, har en oerhört spännande eftermiddag framför mig ;)

Grupparbete

Sitter och försöker göra min del i vårat grupparbete, finansiell bootstrapping (väldigt intressant....NOT) och det är lite svårt, skulle varit skönt med en diskussion, men någon i vår grupp tyckte inte att vi skulle ses igår utan jobba via internet och personligen hade jag hellre setts igår och fått en diskussion på det här. Men det värsta är att det är jätte fint väder ute och jag måste göra detta och ska inte ut och belasta mitt knä för mycket :( Tur att Magnus Carlsson kan liva upp en på youtube :) Nej dags att fortsätta...

Elak?

Idag känner jag mig som en riktigt elak tant (kan det bero på att jag fyllde 21 i söndags?) Nej men har flyttat en juniormatch till ikväll, istället för på lördag eftersom sportlovet börjar tekniskt sett på fredag eftermiddag och många ska som vanligt åka bort (var jag den enda som var hemma på loven och spela innebandy istället?) hur som helst så har damerna match samtidigt (fortfarande skadad :( ) och då hade dem tänkt ta med en del 95:or och vi har åkt på en massa sjukdomar så jag berövade två av 95:orna spel med damerna idag, men sen höll ju damerna med oss att behöver vi hjälp (och damerna hade ju faktiskt spelare) så skulle vi självklart ha dem, men känner mig ändå som en elak tant :/

Min skada då da, idag gick det faktiskt riktigt bra hos sjukgymnasten, men behöva vänta typ 3-4 månader innan jag kan börja träna igen känns lite pissigt, får försöka hitta någonting annat undertiden, men samtidigt då så går jag på kryckor (och det enda det ger är starka armar ;)) men men får se vad som sker.
Sassa är i Italien och shit vad jag saknar henne, men även mina underbaraste av dem underbaraste Maggan och Majsan.
Leef voor altijd = Maggan, Majasan,Bettan voor ooit, till er (holländska är mitt nya favoritspråk :P) Nej nu måste jag duscha som jag skjutit på hela dagen.
Love Peace and understanding.