Mycket i kalendern nu

Tittar i kalendern och jag har för tok för mycket inplanerat just nu, kommer väl ha en psykologisk melt down när jag kommer upp till Stockholm över påsken, tur att det finns många axlar att gråta vid ;) Tentaresultatet kom idag från entreprenörskapskursen och ja denna gång var jag 3 poäng ifrån! Jag blir galen varför kan jag aldrig få ha turen på min sida och lyckas, i alla fall lite?! Lyckas aldrig med tentorna, har bara ont i fuckade knät och ja ingen tur med mig, kolla bara igår, först drog jag upp en dörr rakt i anisiktet, snyggt prickat över vänster kind och sen väl hemma på kvällen lyckades jag dra huvudet ner i stolsryggen! Se allt är emot mig!! Tur att det är SSKK-FÄST på fredag så att man kan få glömma sina bekymmer i alla fall för ett kort tag och snart trösta mig med att jag sitter på ett tåg hem till underbara Stockholm.
Har förresten kommit på nu vad jag ska läsa sen när jag väl lägger ekonomskiten på is, jag ska söka till biomedicin! Får både forska och läsa delvis medicin, jag menar hur perfekt kan det bli? Tror att det är ämnat för mig, så vi får väl se hur allting blir i slutändan, det gäller ju att hålla andra nöjda också tyvärr...
Nej nu ska jag nog sova, sitter och försöker planera vad jag behöver handla in (ska försöka göra veckoscheman med mat) men det är sjukt svårt att veta vad man egentligen vill ha, så för tillfället går det inte bra, lyckats få ihop en maträtt (kycklingklubbor med någon apelsinsås gjord på fetaost och yoghurt och en massa rotgrönsaker till det) men ja resten har inte gått sådär super bra ;) och sen åker jag om en vecka så det är dumt att handla på sog för mycket också...hum beslutsångest på hög nivå. Nej om man verkligen skulle sova nu :)
God Natt och hoppas John Blund kommer till er, eller kanske tandféen :)

Stockholm here I come :D

Veckorna bara går och går

Shit snart är det förstga april! Det kändes som om det var januari alldeles nyss, tiden går så himla fort just nu. Idag är det sista söndagen i mars och helgen har bara flygit förbi! Var på fest hos Madde i fredags, var riktigt trevligt, man ska hålla sina släktingar nära :) Igår låg jag mest död hemma, hjälpte Jenny med lite juridik och sen titta vi på TURTELS!! Shit vad bra man tyckte det var när man var liten och det var ruskigt kul att titta igen :) Sen kom Petter förbi och stanna hela kvällen och snacka skit och kolla på tv, tvinga han att kolla på ca 70 min av fotbollen, sen ville han inte se mer, stackars Petter :P Nej nu ska jag börja med historian och sen ska jag städa (ser hur min mamma jublar och gör volten bara för det ;) ) och sen ska jag se om jag lyckas få tag i Jessika, insåg att jag inte har pratat med henne på hela helgen! Inte bra, inte bra.
Peace, love and understanding på er.

Måste bara säga trååååkigt

Det finns en aningen för mycket bilder om man söker på vinst på google ;)
Sen måste jag bara säga att det är tråkigt när folk i gruppen blir sura och irriterade när man för ovanlighetens skull vill vara noga med skrivandet och hittar fel som faktiskt behöver ändras, seriously DEAL WITH IT!!! Blir så trött ibland, ja jag kan medge att jag också blir irriterad över sådant ibland men det har blivit bättre men när det gäller sådant här så måste man ju lyssna och ta in kritiken, so people grow up! Nej nu ska jag fortsätta ge mig på PowerPoint-bilden, får det inte att fungera som jag vill, varför kan jag inte få in underrubrikerna en och en? Någon med något förslag på vart eller vilken inställning jag har missat?
Hasta Luego på er

Trött trött trött

Orkar typ ingenting just nu, förstår inte varför, har ju faktiskt lyckas sova hyfsat okej om de sista nätterna men som sagt känner mig ändå bara trött och har typ ingen ork, lite jobbigt. Men nu ska jag bara skriva ut ett tråkigt arbete sen ska jag nog försöka sova .
Sov gott

Snabb sammanfattning av igår...

Helt fantastiskt död idag och helt fantastiskt ont överallt, konstigt? Nej för på Helsingkrona lyckades jag stuka foten, få en armbåge i bakhuvudet och i armen och någon hällde öl på mig! Ja var väl inte riktigt min kväll, men hade kul ändå :) Nej måste skynda mig lite, ska ner och ha kurssträff med min historia, berättar mer sen :)
Adios

Grupparbete

Sitter på EC3 och gör grupparbete, till skillnad från när vi sitter på LTH studiecenter. Helt fantastiskt trött efter vårat lässeminarium vi hade imorse, men det är bara att bita ihop och köra, Jessika ringde idag, gjorde mig sjuuukr glad, men vi ska fortsätta prata i eftermiddag :) Nej nu ska jag fortsätta
Ciao

Trötter

Tänkte bara att jag skulle göra ett litet inlägg innan jag somnar. Skrev nästan klart min del i arbetet, eller ja det gjorde jag förutom en del "luddiga" saker som måste diskuteras med gruppen, vilket borde innebära att jag ska ha med mig dator imorgon, shiiiit vad jobbigt och ska träffa projektledningsgruppen kl 07.40! Och vem var det som sa att vi studenter hade det ett enkelt liv? Släng er i väggen, Ebba von Sydow och vem nu den andra kvinnan med barn (tydligen Linda Skugge) som var i en diskussion om vem som hade det jobbigaste livet, kom och prova studentlivet för det är ett tufft liv, kanske rentutav det tuffaste, eller ja kanske efter dem som har cancer och andra jobbiga livshotande sjukdomar (och så klämmer vi in mitt knäproblem där någonstans i smeten också) men studentlivet det toppar bland jobbiga liv ;)
Nej nu ska jag verkligen försöka lägga mig, min katt har lagt sig uppe på skrivaren och glor lite roligt på mig och mamma det är tur att du inte är här för du skulle snudd på få en hjärtinfarkt om du såg hur det såg ut här hemma. Du kanske vill bli inneboende här så kan du få städa, laga matt och ta bort på kattlådan och jag lovar att får all kärlek ifrån mig i form av både skratt och utbrott, är det en deal eller? Jag kan betala resan ner med tåg :)

Min Mamma en Underbar Kvinna :)

Nej Snark på er
p.s här är en bild på mitt fina plåser jag gick runt med i nacken i typ 4 dagar, den andra bjuder jag på ;) d.s

Tenta idag

Ja så hade man gjort ytteligare en tenta, lite jobbigt eftersom jag insett att jag nog kan ha blandat ihop några saker!! Åh så irriterande och nu är det bara att fortsätta plugga åhhhh någon som kan ta en pluggtryck?
Kan i alla fall meddela att jag är ett steg närmare det jag vill, skrev upp mig på biologi a och läser det på distans i 5 veckor i sommar, helt perfekt!!! Så vem vet jag kanske lyckas och då skulle jag bli extremt lycklig :) så hoppas hoppas, men skulle behöva öka några andra betyg, så måste göra pröving i sådana fall, Sassa du får hjälpa mig :)
Nej nu ska jag fortsätta med mitt :) och bedröva mig över att det snöar utanför....
Love på er

Plugg, plugg

Ja tenta på torsdag så det är bara att plugga på. Kom på att vi hade massa artiklar också, tänkte att dem läser man snabbt, problemet är att dem är sjukt tråkiga bara! Så får väl se hur det går med dem, anser att böckerna är viktigare. Ska träffa Karin för lunch om kanske drygt en timme sen ska vi till biblioteket och plugga där och jag ska prata med en studievägledare om att läsa till naturämnena, kanske ett steg närmare den drömutbildningen jag faktiskt drömmer om :) Nej nu ska jag fortsätta med min tråkiga artikel, det som muntrar upp en är att man vet att Jessi snart kommer hem ifrån Kina :) www.hejamajsan.blogg.se Peak på er

Bror

Trots alla konflikter och allt annat som kan tänkas ske så ÄLSKAR jag min bror :)

Älskade Bror

Slarvat

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering men verkligen inte orkat sitta framför en dator. Borde plugga nu, eller gör det delvis samtidigt som jag googlar om mitt knä, läskigt vad vissa saker kan stämma in på en :/ Damerna hade sin sista match för säsongen och vi vann med 6-1, jippie, ville sjukt gärna spela men har sjukgymnast som säger NEJ (konstigt när man fortfarande går på kryckor eller hur? :P) sen gick vi ut och käka på kvällen på en italiensk restaurang, helt okej käk, men riktigt grining servitör dessvärre. Återgick hem, eftersom jag kunde få skjuts med Robban och tänkte plugga vid halv elva men lyckades efter att ha pratat med mamma somna i soffan, så vid tolv när jag vaknat till liv igen, gick jag faktiskt och la mig, men sov riktigt dåligt, har börjat med det igen :( Vakna typ tre gånger och ena gången var när tidningen kom, typ fem i morse, lite jobbigt :/

I torsdags hade vi möte inför festen den 3:e april och jag har lyckats skriva upp mig på mycket denna gång, framför allt eftersom mina planer på att någon ska komma ner ifrån Sthlm och komma på festen ser ut att spricka lite grann, typ ingen som kan på grund av att den är på en fredag, men ska hjälpa till med att göra maten, hjälpa Petter att inhandla den (så kan jag vackert kolla upp den laktosfriadelarna)  och jag och Tim blev ansvariga för baren, men det var bara för ingen annan ville så frågade han och så tog vi båda det :)

Sen har jag fått storhetsvansinne! Jag vill helt byta spår ifrån ekonomi till typ läkare! Ja jag vet att det är sjuuuukt svårt men vill det sjukt gärna, vill komma tillbaka till naturämnena igen och då måste jag ta ett basår för att lägga till biologi, kemi, fysik och eventuellt matte E (tur att man redan har matte D :P) och min pappa tror inte att jag kommer klara det  vilket gör att jag ännu mer vill motbevisa honom. Så jag vet inte vad jag ska göra, för jag bör väl flytta hem till Sthlm om jag ska göra detta för att spara pengar, men trivs bra här nere i Lund, så beslutsångesten är HÖG för samtidigt som jag vill vara kvar här nere så längtar man ju hem till alla där hemma, förslag någon?
Nej nu ska försöka göra klart min historia så jag blir klar någongång idag ;)

Läkaren

Nu har jag varit hos läkaren och kollat upp mina leverfläckar och hon sa att hon inte kunde se någon som såg allvarlig ut (puh) men att hon ändå skulle remittera mig till en hudläkare, för jag hade en del stora på ryggen, så att en expert skulle kunna kolla på det, men det är nog inget att vara orolig för :) Sen skar hon typ bort en hudflik, som jag trodde var en leverfläck så slipper jag den och sen fick jag yttligare en remiss till någon på en annan vårdcentral så jag kan få ordenliga saker till mina kryckor så jag slipper få en massa smärta i händerna, men dessa kommer jag typ få betala för också, jippie som om man inte var tillräckligt fattig ändå ;)
Sen är jag allmänt stressad, tenta nästa vecka (usch begreppstentamen) och har match med mina juniorer ikväll ute i *trumvirvel* Rosengård! Man gör ju nästan glädjeskutt med sina kryckor (ja knät gör som vanligt ont, undrar när min läkare ska ringa tillbaka?) men har haft problem med bilar dit och hem, så tror att jag har lyckats lösa på vägen dit i alla fall och det lyckades jag med genom att fråga om min tränare ville hjälpa mig att coacha, så ja det har väl typ löst sig.
Jessika vi lyckas missa varandra igen!!! Och denna gång med några minuter :'( Måste du sova? ;) Vi får försöka planera in en ny tid...hum typ imorgon kanske? Vid typ 11.00? :) Nej nu ska jag försöka göra mig lite i ordning, ska ju hinna med en trip ner till arkivet innan Robban hämtar mig.
Tjohlahopp på er

En kram till dig Jessika :)

Glömde

Glömde ju säga att mina junisar vann i lördags :D !!! Helt fantastiskt underbart! Och dem spela riktigt, riktigt bra dessutom, så coachseger på den :P ;)

Lite bilder ifrån Lördags :)

Medan jag pratar med Sassa så lägger jag upp lite bilder ifrån lördags :)

Sluta kvällen illa? ;)

Måndag, nu igen!

Shit vad tiden går fort! Nu är februari slut och det gick läskigt fort om jag får säga det så, vilket påminner att jag glömt säga grattis till Nanna i lördags, får försöka komma ihåg och messa idag :)
Jo jag ska berätta mer om i lördags, var en sjukt rolig fest, vissa  var som vanligt värre än andra, men det var ändå roligt och den nya internationella korridoren (plus till min och Karins förvåning i alla fall) några svenskar är riktigt trevliga och kan verkligen bjuda på sig själva :) Men Wille gjorde Karin riktigt ledsen i slutet, vilket gjorde mig sjukt arg, såra min vän sådär (även om hon sa dagen efter att hon nog överreagerat lite, men det var ändå inte ok). Så gick in till där han låg och gav han lite onda blickar och självklart skulle han ändå få en att ligga ner i sängen osv, men tillslut fick jag in honom på sitt rum, vilket han behövde och vi hade ett snack, sen om han minns det är en annan historia, men det var ändå skönt att snacka, jag säger så här, Wille jag hoppas att du minns det vi hade ett prat om. Men i bortsett från det var det bara trevligt och Sanna blev uppraggad av Jesper, hi hi vad kul, ska nog ringa henne idag och se hur långt det gick ;)
Men nu undrar jag var Sassa är någonstans, vi skulle ju ses kl 08.00 på Skype och nu är kl 08.08, illa illa, med tanke på att jag har gått upp bara för det här :P Med lite tur så kommer hon väl snart, under tiden ska jag göra lite frukost, gör ett inlägg med bara en massa bilder ifrån festen.
Tjohlahopp på er

SSKK-FÄST = Allmänt borta dagen efter

Shit helt slut idag! Festa med SSKK sliter på en och ens knä, har inte jätte ont i det än, men jag tror att jag fortfarande har alkohol kvar i kroppen så det kanske inte är så konstigt att man inte känner så mycket än. Men det värsta med att vara så här sliten är att man vill bara dö i sin säng, men jag måste plugga och jag pallar verkligen inte! Men det är väl bara att bita ihop, ska förska skriva mer om festandet igår, känner att jag inte pallar just nu, måste komma igång med läsningen, men ni ska få några bilder ifrån igår som ni kan titta på :)

Lagom slitsam kväll kanske?