Då så var helgen över....

Shit vad denna helg gick fort, jag kan inte förstå att det gick så fort :D
Lördags spåra ju totalt med Cizzi, säger bara hur roligt kan man ha att snurra på en stol i baren, eller vad säger du Cizzi?! Sen var det Grynnan och "bakismat" redan vid typ halv tio, oj oj. Men har upptäckt att jag är riktigt elak på fyllan, dansa med en och hade hållt på innan och messa med förra sommarflörten, sen när han kom (när han insåg att jag inte tänkte vänta på honom utanför Marinan) så typ bara övergav jag den andra, känslor som jag trodde var borta hade ju kommit upp till ytan, men där slutar inte det roliga, ja vi hångla etc och han ville bokstavligen go down with me, men jag höll han på sträckbänken och sa "jag kan inte lämna Cizzi" osv. och det var helt underbart att jag fick Nobba honom för en gångs skull! :D Visst någon gång kommer någonting att ske, men det var en sådan underbar känsla på något visst. Cizzi hade ju sitt ragg, "Hobbe" var det va?! och han drog bästa raggningsrepliken: "Sarah är din kompis och Mattsson är min kompis, dem är kompisar med varandra, därför gör vi det dem gör"  ;) så sjukt klokren.
Söndagen, ja det var väl för det mesta bakisdag, men en runda minigolf hann vi med (och ja just det jag skulle få storstryk, men vem var det som vann Cizzi?! ;D) men det var en sjukt rolig helg, även om det som vanligt kommer flurera rykten om mig och Mattsson, men vem bryr sig?! Sen måste jag säga att Jesper skicka sms igår, sjukt glad jag blev och sen bad han mig skicka ett mms och som svar på det fick jag och jag citerar: " Du fortfarande lika vacker som förra gången jag såg dig.." inse att jag var lycklig igår kväll :D Så vi ska ses på tisdag efter min träning, jag kommer vara högst ofräsch men men :D
p.s Tack Majsan för samtalen, första typ kl 9 på söndagsmorgonen och den andra halv fyra i natt " I'll Swalow " ;) d.s
Peace Out
Mandelmassa

Redo att festa igen?!

Ja då var det lite drygt 25 min kvar av dagens arbetspass, sedan är man ledig i helgen och ska röja järnet med "Maggan" :D synd att "Majsan" fortfarande är i Portugal :( Men den stora frågan är idag, är jag redo att festa igen?! Började 05.30 imorse och gick upp 04.50 vissa av er hade nog inte ens kommit hem ifrån krogen ;) nu sitter jag allmänt trött (tog pappas bil imorse, får se hur glad han är på mig ) tänkte knäcka en cider när jag kommit hem, med en stor risk för att jag kommer somna i baksättet ;) Får se om jag är redo att fest igen, idag, annars laddar jag inför röjet med Cizzi :D
Måste bara påpeka att vi har helt underbart väder här på landet, solen skinner och det är varmt, så kommer bli en perfekt midsommar, vad det ser ut som för tillfället :) Vill bara passa på att önska Glad Midsommar till allihop, speciellt till alla på jobbet och till : Malin, Bosse, Basse, Nanna, Cizzi, Jessi, Gustaw, Alla i laget, Kate, Ekis, Linda och en massa fler :D

Peace Out
Mandelmassaa


Paniiiiiik!

Sitter här på jobbet återigen efter två turer som varit helt fullbelagda och yttligare en kvar (för min del alltså) och den lär väl vara samma kaos som de sista två ;) Men sitter och har riktigt panik inför nästa lördag, behöver ju som sagt vara ledig den 30 men ingen kan byta!!! Shit vilken panik jag får, men i värsta fall får jag missa testerna, även om jag inte vill det, men vad ska jag göra om jag inte får ledigt?! Har en kvar att fråga imorgon och kan inte han så är jag ju körd, ja ja.
Lite allmän planering för helgen:
Fredag
: jobbar 05.30-12.00 (eller snarare sitter sovandes i en biljettkur ;D) sedan ska jag i panik hem, träffa brodern min och sen bär det väl av på något midsommarfirande och tänkte knäcka någonting redan då så jag slipper köra och kanske somnar en stund i baksättet ;) sedan blir det en massa gäster så då lär det väl bli mer drickandes:D sen får man se om man går ut eller inte :)
Lördag: Cizzi is coming och ja lär bli sjukt mycket röj, 15.00-båten kommer att rockas av oss två :D och sen blir det Grynnan alt Marinan men satsar hårt på Grynnan, billigare och "mindre folk" ;)
Söndag: Behöver jag skriva något?! ;)

Peace Out
Mandelmassaa


Jasså?!

Cizzi du säger bäst i stan, det kan du inte göra förän efter alla derbymatcher ;) Shit the same, just nu räknar jag ner timmarna till lördag, can't wait :D
Marc svarar i alla fall på sms, kanske inte som jag vill, men det är defintivt bättre än inget svar alls, kommer skicka till han idag att börja kolla in min blogg, får se om jag får ångra det eller inte, vet att du inte känner någonting, men skulle vilja börja om igen och om du inte vill det, kanske som vänner?! Ber dig från djupet av mitt hjärta ge mig en ny chans, saknar dig så himla mycket.
Vad händer idag da, har för det första världen värsta träningsvärk (värre än igår) igår gick det i alla fall att gå upp i trappor, men idag är det snudd på att det inte går, shit va illa det är, försökte gå ut och jogga, men fick inte igång den förbannade pulsklockan,  träningsvärken gjorde sig påmind och det var äckliga sniglar överallt. Gick och prata med grannen istället när jag kom tillbaka och lekte med deras barnbarn, Irma 1½, världens sötaste :) Nu sitter jag återigen på jobbet och skulle hellre lägga mig ner för jag har en så sjuk träningsvärk i låren och korsryggen har fuckat ur sig totalt :/ plus att det är dan innan midsommar och alla vill åka över till Åland idag så det är fullbokat på typ alla turer, vilket är sjukt jobbigt och sen örjar jag 05.30 imorgon, hallå  05.30 jag ligger och sover då! Hoppas verkligen dem bjuder på frukost, för jag tänkte gå upp kl 5 med kläderna jag ska ha på mig, typ sätta mig i bilen eller på cykeln och pumpa musik, kommer aldrig palla göra frukost själv och mamma lär ju inte gå upp och göra någon till mig ;)
Något mer spännande som händer idag måntro?! Min bror kommer upp med sin flickvän (råkade ringa och väcka min bror, han hade tydligen jobbat natt och jag bad honom köpa en hudlotion, han uppskatta inte det så himla mycket) Slutar 20.30 idag, hem, äta och sen sova om jag ska orka upp imorgon bittie, holy shit liksom, jag är ju inte direkt den morgonpiggaste människan (även om jag går upp relativt tidigt än min övriga vänner ;D) Nej nu ska jag ut och sälja, eller i alla fall börja förbereda det :)

Peace Out 
Mandelmassaa
 


Då var man här igen....

Ja då satt man på återigen på jobbet, lyckades hitta frukkorgen, så sitter och smaskar jordgubbar, vindruvor, persika, nektarin och mandariner  :D ljuvligt, ljuvligt, bättre än Eriks kondom glass ;D Ikväll blir det tex mex kväll med mor min, missa ju Cizzis a.k.a Maggans Mexican Night så får ha en egen med mor min :D fast det blir ju ingen Tequila, det får det väl bli på lördag, eller vad säger du maggan?! :)
En annan liten undran, Yasmine sa att jag jag har för mkt kärlek (eller något liknande) hon säger att jag måste låta det komma, men jag tycker det, jag undrar vad gör jag för fel?! Någon med ett bra tips vad jag kan göra.
Just nu känner jag att jag saknar Marc, snälla, saknar dig.
Peace Out
Mandelmassaa

Då åker man igen da..

Ja då var det dags att åka upp till landet igen, så nu blir det inga bilder igen på ett tag :( Kommer vara fett jobbigt att jobba idag, för jag har sjukaste träningsvärken ifrån träningen igår (vi blev inte garanterade att vi skulle kunna sitta på toa imorgon =P) och jag skulle behöva knäcka upp ryggen och få den masserad, Jonas vaaaar ääär duuuu?! ;) Träffa Yasmin igår, helt underbart att träffa henne igår, bara snacka en massa skit som vanligt ;) Kände mig dock inte så fräsch eftersom jag precis hade tränat och det fick jag allt höra, tack Yasmin ;) PartyPrinsessan svara igår på ett sms man hade skickat, helt fantastiskt :) och hon skrev att hon sitter och dricker öl och hade gjort det sen hon kom ner, PartyPrinsessan, jag är inte speciellt överraskad ;)
Men dagens sorg är ju att Djurgården förlora igår, shit vad hände?! Har inte sett matchen, men något måste gått totalt snett, man ska ju inte skylla på omständigheterna, men jag tror det beror på att Djurgården sakna flera av sina bästa spelare och igår kanske Hammarby var det bättre laget?! Äh vad vet jag, har inte sett matchen och tänker inte kolla på sporten idag heller ;) Förevigt trogen Djurgården ändå :) Nä nu måste jag springa vidare, vem vet kanske blir det något mer inlägg idag ifrån jobbet om det är lugnt?!

p.s. F ni hade bara tur igår så du vet om det och ja, jag ska kyla ner mig, undrar bara vad som hände med drinken?! ;) d.s

Peace Out
Mandelmassaa

For You...

This is for one special person, I don't know if you are going to read this, but this is what I want to say to you:
I don't know why, but you apear in my dreams, you apear in my thougts. Since day one, I have always thought you were someone special always caring, always so kind. Then it happend, that wherent suppose to happend, but it did, and we can't deny it, there is something. I don't know but suddenly you can't do something or want to. I know what the problem is, but love is blind my dear and so are also feelings to eachother. Please think what we can have and not what we can't have, I'm begging you from the buttom of my heart think, I don't want to loose you. Every time I listen to this song I think of you, because many parts of this song reminds me of you.

Takida - Curly Sue

Your strength is so hard to find, I feel so much stronger now, the feeling's alright
Your words make me whole again, those eyes cannot ever lie, you're so divine
I'm not ever alone, you're not ever alone

I'm head over heels goddess of mine, your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back, the glory you found, I'm in deep dept, without you I wouldn't survive
I'm not ever alone

Your smile is heavenly, I don't deserve all the love that your giving to me
Your touch makes it hard to breathe, the shiver's around me now, you're so fine

I'm head over heels goddess of mine, your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back, the glory you found, I'm in deep dept, without you I wouldn't survive

The heart is pumping for life, the mind is happy and I, I will love you to the day I die

I'm head over heels goddess of mine, your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back, the glory you found, I'm in deep dept, without you I wouldn't survive

I'm head over heels goddess of mine, your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back, the glory you found, I'm in deep dept, without you I wouldn't survive

I'm not ever alone

Please my dear,  don't think to much I'm here for you, I'm always here for you, if  you just want to make a quick phonecall I'm here, I'm here for you, let me help you if you need help, just liked you have helped me.
I hope you read this and understand....

This pictures are speciall for you...
Peace Out
Mandelmassa



Djurgården vs Hammarby

Just det, glömde totalt bort att det är DIF-HIF idag och stolt djurgårdare som man är, så är det självklart att man hejar på Djurgården och det känns som om djurgården tar det här. Segerns sötma ligger kvar efter matchen mot Aik, tyvärr kan jag inte gå för jag ska träna, lite tråkigt är det, men det blir ju definitivt Djurgårdströja på träningen idag och visa vilket lag man hejar på :) "Djurgårdens IF - Stockholms Stolthet Sedan 1891"
VS
Peace Out
Mandelmassaa

Hemma...

Ja då var man hemma igen (för tillfället alltså)  sitter och lyssnar på min favortilåt ~ Takida - Curly Sue, helt underbar låt :) Snart ska jag träffa mor min och shoppa skor, äntligen, har väl behövt det, ja jag vet inte hur länge ;) Men innan det ska jag göra mig iordning, men tror jag just kvaddade våran eltandborste, ophs får nog säga det till mamma sen, så får vi nog köpa en ny så vi kan borsta tänderna ikväll :)
jag vet inte riktigt vad jag ska säga, tror jag gjorde ett stort misstag när jag skicka ett sms till mitt ex igår, men jag saknar honom jätte mycket, tror jag i allafall, hur det än är så vill jag träffa honom, men får se om han någonsin hör av sig till mig, han är ju väldigt blyg så, man får se, men hoppas kan man ju alltid göra :).
Igår åkte som sagt PartyPrinsessan till Portugal och märkte det speciellt när jag åkte hem ifrån träningen igår, hade ingen att prata med, kändes extremt tråkigt, för vi skvallrar ju alltid efter vi har tränat (vi tränar inte med samma lag om ni undrar) men fick prata med henne nästan hela vägen ifrån landet och hem och visst är linjen hårfin?! :) Men igår ville jag verkligen ha pratat med Partyprinsessan för att säga hur dåligt träningen gick, vi körde intervaller, helt fucking förstörd efter var jag och är idag också, kändes att man hade suttit på en stol sen i fredagseftermiddag, men jag ska visa alla att jag kan klara det här :)
Nej nu måste jag göra mig iordning, dock kommer jag inte bädda sängen, pallar inte ;) men lägger lite bilder ni kan få se på :)


Jag och Bosse
 
Jag och Malin "lagom" onyktra på Tallinkryssningen
Peace Out
Mandelmassaa



23/6

Yees Cizzi kommer, PartyPrinsessan är ju tyvärr bortrest, men vi ska nog ha roligt ändå :D Nu ska vi bara bestämma när vi ska äta så vi kan kröka järnet sen :D helt fucking underbart Cizzi
Peace Out
Mandelmassaa

Åk inte!

PartyPrinsessan åker idag till Portugal, shit 8 dagar jag inte får prata med henne, hur ska det gå?! Tur att jag har Cizzi jag kan ringa och tracka istället :)

Hum vad händer idag da, jobbar till 13, sen ska jag slänga mig i bilen in till stan (Idag ska jag hinna inann alla köer börjar i Solna) för att träna, shit vad överseriös jag är, men vad gör man inte för sin innebandy?! :) Ska iof träna imorgon, men då är jag ledig och ska inköpa mig nya skor i den stora Huvudstaden :) Sen måste jag åka upp igen på onsdagen för att jobba och innan det ska jag hinna handla (och någonting mer som jag redan har glömt bort =P).
Apropå något helt annat, Eckerö Linjen, bland de skönaste männisorna finns här, ta tex Erik, han gick upp till ekonmin idag och vi sitter nu och snackar med varandra genom ett glasfönster, ha ha sjukt tråkigt att det blir roligt, Cattis sjukt skön och oerhört trevlig och snäll tjej, Jonas helt underbar personlighet, Jenny min lilla ängel :) Jens han kommer snart, jippie, utfärdar en varning till vi ska till åland, håll er undan ;). Det finns en massa andra sköna personligheter här, men förtillfället är det dem här jag nämner, för jag jobba med dem förra sommaren :) 
Nä nu ska jag tydligen jobba, men kanske blir det något mer inlägg idag :) 
Kommer sakna dig PartyPrinsessan, ha det bäst i Portugal, glöm nu inget på min lista :)

Peace Out
Mandelmassaa

Framtidsplaner...

Fick just schemat för en del av sommaren, och kan planera lite grann, så här ser det ut ifrån 25 Juni:
25: jobb 13.15-20.15 (ska försöka träna innan)
26: jobb 8-16.00(hum har tester, kommer bli svårt att hinna till träningen)
27: Åland 11.30-19.30 (OBS Med Jens och den här gången ska jag köra ha ha =P )
28: Ledig (försöka träna)
29: jobb 13.15-20.15(försöka träna innan)
30-1 juli: jobb 8-12, 13.30-20.15 (måste vara ledig på lördagen, undra hur jag ska lösa det hum...)
Juli
2: 8-14.00 (träna efter)
3: Ledig (träna)
4: 13.15-20.15(försöka träna innan, ror på lite hur hårt jag tränat de två dagarna innan) (Josse 18, måste byta)
5: 8-13.00 (alt träning här)
6: 8-13.00 (hum borde träna)
7-8: Ledig (kanske PartyPrinsessorna och Cizzi skulle ses och festa?!)
9: Ledig (ev bakis)
10:13.15-20.15 (träna)
11: 8-16.00
12: 8-16.00
13: 13.15-20.15 (träna)
14: 8-12, 13.30-20.15
15: 9-17.00 (Jippie, första gången man är kassareserv och får börja 9 och sluta 17, Halleljua)
16: 8-15.00 (träna)
17: Ledig (träna)
18: 13.15-20.15
19: 8-16.00 (hum måste försöka få ledigt Ludde fyller 20 och Bosse bildoktorn 19..hum)
20: 8-13.00 (träna)
21-22: Ledig (träna någonting på helgen)
Med reservation för ändringar :)
PartyPrinsessan och Cizzi vad säger ni helgen 6-7, jobbar ju tidigt på fredagen så ni kan ju komma upp redan då och dra hem på måndagen eftersom jag är ledig :D
Peace Out
Mandelmassaa

Saknar

Saknar PartyPrinssesan (som dessutom åker till Portugal imorgon, hur ska jag överleva midsommar utan dig?! ) och Cizzi, människor som jag kanske inte känt så länge men som betyder så himla mycket för mig, mer än många andra, Ni är allt, Vi är allt.
Saknar Bosse Bildoktorn, som är nere hela långa sommaren i Göteborg hos sin pojkvän (som dessutom älskar Takida, så stort plus i kanten till honom) Vem ska jag nu flumma med resten av sommaren?!
Saknar Nunna, ja behöver inte säga så mkt mer varför.
Saknar Gustaw, varför ska det alltid bli bråk, vi har ju så roligt annars, lovar att vi ska spela age of Empire när jag kommer hem :)
Saknar Sigge, min katt, varit död  ca 4 år, men saknar han ändå
Saknar den gamla tiden med Alexandra och även med Magnus, vad hände?! Vi har känt varandra sedan barnsben (även om de två inte känner varandra) Sen när började en flickvän gå före ens äldsta barndomskompis?! Jag saknade dig jätte mycket på min student Magnus, men jag vet hur det är att vara kär, men saknade dig ändå, tack Alex för att du kom, du förgyllde min studentdag.
Saknar en gammal pojkvän, du må ha varit superblyg, men att ligga och mysa med dig i soffan var helt underbart, kanske är det saknaden av någon jag saknar?!
Saknar samtalen med Nisse, att aldrig lyckats ha ett samtal där vi hållit oss till samma ämne är både roligt och intressant, saknar även rundturena med bilen, när ska vi göra det igen?!
Saknar Yasmin helt underbar människa som man inte annat än kan sakna.
Partyprinsessan när du läser det här så saknar jag dig otroligt mycket, du skulle vara här och liva upp stället och så åker du till Portugal imorgon :( Men det innebär att vi snart kan planera Våran utlandsresa :)
Peace Out
Mandelmassaa

En vanlig dag på jobbet?!

Sitter här återigen på jobbet, typ ingenting händer, förutom att jag ska ut och jobba snart igen, fett jobbigt att stämpla biljetter :P tänkte jag skriver mer i eftermiddag, för så fort jag har fått lunch ska jag cykla hem och sova :P Tack Jessika för du ringde i natt igen, lite senare än vanligt, kl halv fyra , men men  får skylla mig själv om jag har mobilen på :P Hörs sen
Peace Out
Mandelmassaa

En vanlig dag på jobbet?!

Sitter här och hökar på jobbet, än så länge är det lugnt, men helvetet bryter loss till nästa helg. Sitter och tänker på mycket nu, sitter och tänker på att jag missar Cizzis mexican evning ikväll (nej Cizzi kan inte fejka sjukdom 12 mil ifrån Sthlm ;) ) sjukt tråkigt, har många minnen ifrån Lidingö och så kommer ju partyprinssesan 1 och partyprinssesan 2 sitter och hökar här på jobbet, men ni vi båda två att det är snart fest här ute =D Sitter och funderar på att ett ex har skrivit till mig och det är ett riktigt gammal ex, men en av världens gulligaste killar, sitter och tänker på en här på jobbet, vill ha massage och lite annat av honom ;) sitter och tänker på han i Gävle, oj oj när ska vi ses?! sitter och tänker på F ocvh varför han beter sig så konstigt och ja på en massa annat också, ett fucking miracle att ens båda hjärnhalvor fungerar och att man klarar av att jobba.
men jag undrar varför är killar så underliga?! (säger iof inte att vi tjejer är ngt bättre, men eftersom jag är tjej så blir det lättast att ta det ur det perspektivet) Ni beter er så konstigt ibland, ta bara F som exempel ena stunden är det gull gull på telefon och dan efter får man inget svar alls, jag försår inte!? men men inte värt att lägga ner den lilla hjärnaktivitet man har igång på det, provar igen efter helgen så får vi väl se om han vill svara igen. Men nu har man ju griller i skallen eftersom ens ex har skrivit till en och ja, han var ju super gooo när vi väl sågs men jag betedde mig som ett svin mot honom, men hoppas han kanske vill ge mig en andra chans?! Trots allt kontaktade han mig =) Nä nu ska jag nog ut och jobba, pallar inte sitta i bilkuren, men vad gör man inte för pengarna ;)
Peace Out 
Mandelmassaa

Världens vackraste sång?!

Detta är världens vackraste sång :

Takida - Curly Sue

Your strength is so hard to find, I feel so much stronger now, the feeling's alright
Your words make me whole again, those eyes cannot ever lie, you're so divine
I'm not ever alone, you're not ever alone

I'm head over heels goddess of mine, your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back, the glory you found, I'm in deep dept, without you I wouldn't survive
I'm not ever alone

Your smile is heavenly, I don't deserve all the love that your giving to me
Your touch makes it hard to breathe, the shiver's around me now, you're so fine

I'm head over heels goddess of mine, your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back, the glory you found, I'm in deep dept, without you I wouldn't survive

The heart is pumping for life, the mind is happy and I, I will love you to the day I die

I'm head over heels goddess of mine, your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back, the glory you found, I'm in deep dept, without you I wouldn't survive

I'm head over heels goddess of mine, your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back, the glory you found, I'm in deep dept, without you I wouldn't survive

I'm not ever alone

Kan inte sluta lyssna på den... Sitter och hökar på jobbet, tror att sommaren kommer bli underbar ändå :)