Måndag

Har regnat typ hela morgonen här, men ser ut att klarna nu, vilket vi får hoppas eftersom man har tennis i eftermiddag :D
Underbart att Spanien vann EM igår, dem förkännade det vekligen :)
Jag och Snyggingen ska ut på lördag :D ÄNTLIGEN, saknar henne sjukt mycket, synd att man jobbar bara, men det får gå helt enkelt ;)
Saknar en kille att gosa med
Saknar inte dyra skånetrafiken

VIVA ESPAñA!

Söndag

Vad har man gjort idag....jobbat och sen varit helt slut efter det och sitter fortfarande och drömmer mig bort till Spanien...
Prata med Martin igår, he he vad glad jag blev av det :)
Saknar Gurrizzzzz , Maggan och Majsan och Snyggingen...
Saknar inte Eckerö Linjen!

Spanien

Vill till Spanien och njuta!! Men blir det av så blir det den 24 augusti.

Jobba, jobba och åter jobba...

Nu har man börjat jobba och imorgon kommer kaoset att börja, eftersom det är dan innan midsommar!! Imorgon kommer Sassa och Sara :D
Sverige är verkligen urusla mot Ryssland!

Hum?

Sitter och filosoferar vad det är för mat man har på midsommar och kan verkligen inte komma på allt man ska ha! Tillfälligt hjärndöd typ... Och sen ska jag komma på vad jag ska ha på midsommar dagen då vi ska ha barbeque, hum, hum.
Idag har jag planterat blommor i trädgården och det är inte speciellt svårt att se vilka jag har valt, går i de rosa tonerna milt sagt :P Nej nu ska jag fortsätta filosofera...

Börjar tröttna...

Börjar tröttna på att killar behandlar en som skit! Man kan väl i alla fall säga hej, sluta vara så BF:are! Snart blir du ÄBF:are och då är du inte långt ifrån att vara BB! Säg hej Martin, va inte som så många andra killar, jag förväntar mig inget för att du säger hej, men nu börjar du bli som så många andra killar, VÄX UPP!!!!!
Gurra behöver dina goda råd och Jessi du kan väl ringa och skälla lite? :)  Tur att jag har Vernier & Vernier på, det kan inte göra en annat än glad :)

Sommarväder...

Idag är det ännu mer svenskt sommarväder, regn, regn och åter regn, tycker synd om dem som ska ta studenten eftersom typ alla andra som har tagit har haft så sjukt fint väder, men det är tur at det är ett år sen man tog :)
Är verkligen inte motiverad för att plugga just nu, men måste :( Får se det ur det positiva, snart börjar jag jobba för sommaren och det innebär att det snart är midsommar :) Nej nu måste jag göra mig iordning så man kanske gör något vettigt idag. Någon som har förslag vad jag ska göra, förutom att plugga och städa?! :)

Allt för sent på natten.....

Har suttit och pratat med Phil jätte länge nu och ska typ hälsa på han i Kanada, shit vad roligt det kommer att bli :D Nej nu måste jag sova.
Heja Sverige, två noll krossa vi Grekland med :D

Idag är det "typisk" svensk sommar...

Sitter ute i Grisslehamn och idag har det gått från sol och molnigt, till två korta regn skurar, sol och molnigt igen till att det har kommit in mörka läskiga moln igen, hoppas verkligen inte att det börjar åska och blixta, för idag är det först Spanien-Ryssland och sen Grekland-SVERIGE!!!! ett måste för tv:n idag :) Skulle behöva ringa ett samtal till en person idag, men vet inte om jag vågar, vet inte om han kommer att svara och gör han det så kanske jag får ett svar som jag inte vill ha, hum kanske skulle ringa imorgon istället, så man kan prata om fotbollsmatchen?!
Stor Sten och Capten Blue Balls är på väg ner hit, så sjukt glad över det, snart är hela "gänget" från förra sommaren här och vi får väl se vad det blir för härjande den här sommaren :) Har i alla fall redan fått träffa Älsklingen, Cattis och Jenny :)
Nej nu ska jag försöka se om det åskar eller blixtrar ute, för då kan det vara bra att dra ut allting till tv:n och liknande.
Från 17.50 ikväll på tv4:
vs och
 vs

Snart midsommar

Längtar till midsommar afton och midsommar dagen, för då kommer många av ens älsklingar och sötnosar och då ska det röjas, i alla fall på lördagskvällen med tanke på att jag jobbar på lördagen :P

Stockholm i mitt hjärta

Nu har man äntligen landat i Sthlm igen och när vi körde in i Sthlm:s län så jubla jag :D Underbart att vara tillbaka.
Träffa Gurra igår en snabbis, åh så trevligt det är att träffa någon som har båda fötter på jorden, eller båda fötterna på student mottagningar ;) Nej men skämt åsido var helt underbart att träffa han igen :)
Nu sitter jag ute på landet och bara njuter av sommaren och tar det lugnt i typ en vecka innan jag börjar jobba. Jobbar både midsommarafton och midsommardagen, men är i alla fall ledig på söndagen och det är det viktigaste då vi ska röja på midsommardagen :)
Nej nu ska jag in i duschen och sen fortsätta med min fina övertalningsförmåga för att åka ut och slå en hink bollar :) Sen kommar Snyggingen och Cattis för lek och grillkväll :D

Sommarlov?

Ja jag gjorde en taktiskt blankning igår av min tenta, kände att jag skulle inte klara det, men jag är såååå nöjd att jag gjorde det, för jag hade gjort en hel del fel :/ Men ska bli skönt att plugga finansiell i sommar, så kanske jag till och med kan fatta det :P Så idag kommer far ner och så bär det av till Sthlm imorgon :D Och så grillning med Älsklingen Amanda och Cattis på lördag, hum undra om det kommer bli som förra året? ;)
Nu har Sassa vänt sin kos mot Västerås och jag saknar henne redan, shit för över ett år sen tog man studenten, känns suuuper konstigt och idag tar 3:orna på min förra skola studenten, skulle kunna tänka mig att göra om det, men jag säger istället; "För jag har redan tagit studenten" ;)
Cizzi jag är inte alls avundsjuk att du är på Bon Jovi i Dublin :P Nej nu ska jag fortsätta leka med min externa hårddisk, var ju full med trevliga överraskningar :)

Snart sommar....

Snart, förhoppningsvis börjar min sommar, sista tentan imorgon och sjukt omotiverad, man kanske skulle sikta på omtentan i augusti? Nej nu ska jag och Sassa ut och gå och sen så ska vi försöka plugga....