Jag bara måste....

Få saxa in några riktigt bra från tjuvlyssnat.se :D

Och så sägs det att kärleken inte har någon ålder?

Sam?s Bar, Köpenhamn

Berusad man ~55 år spanar in en tjej ~20 från bordet och går sedan fram till henne.
Mannen (tar ett djupt andetag): Vart har du varit i hela mitt liv?
Tjejen (tittar mannen i ögonen): Det har jag också undrat för du är förmodligen min pappa.
Sällskapet vid mannens bord viker sig dubbla av skratt och tjejen går därifrån


?Det är lugnt, Connex har inte tagit över den här linjen än!?

Flyg Rom-Stockholm

Planet är över en timme försenat och eftersom det är fri placering så är det kaotiskt när de sista passagerarna kommer på, bl.a. tre tjejer ~17.
Tjej 1: Men gud vad mycket folk!
Tjej 2 (panikslagen): Tänk om vi inte får plats!
Tjej 3 (kaxigt): Aa, jag VÄGRAR stå hela vägen till Stockholm!

Den här är verkligen bäst, kan se mig själv som barn ;)

När Emil tröttnade på trägubbarna

Långekärr, Bohuslän

Äldre herre ~70: Har du några bus på gång idag?
Liten pojke ~7: Nej?
Pojken vandrar sakta iväg. Det går en liten stund men sedan kommer han tillbaka igen.
Liten pojke (upprymd): Vi skulle kunna jaga mamma med motorsågen!

Peace Out
Mandelmassa


Ute igår igen...?!

Ja som vanligt hamnade man ute igår och min Snygging Amanda sov hos mig, eller ja hon bunkra i min brors rum, men smådetaljer, smådetaljer ;)
Ja själva förfesten var så skön, vi struntade i den "riktiga" så satt istället hemma hos mig (Jag, Amanda och Cattis a.k.a Chatarina ;) ) och vi snackade verkligen skit :D helt fucking underbart och sen var klockan helt plötsligt 23 och vi insåg att det var nog dags att gå, eller Cattis drack ju inte så hon körde, sjukt skönt att slippa gå :D Som vanligt var typ hela Eckerö Linjen där inkl. Caaaaaapten Bluuuuuue Baaaaall (Stefan) och The Yellow Profete ("Snygg"Erik) ;) Jesper har fått ett nytt smeknamn av mig och Amanda, han är våran egen Don Juan, vilket han var oerhört stolt över, eller ja någonstans åt det hållet, han var lite sliten efter Älmsta natta som han dock aldrig kom fram till ;) 
Jaaa den här sommaren är ju som den är ganska lik förra, boertsett från att jag har extrem halsont som inte går över, måste boka en läkartid och detta har förstört min sommarträning :( och man kände igår att det inte var så bra, trots att jag knappt drack något, måste prata med mina tränare om det här.
Apropå igår tack Stefan, Erik, Peter för att ni ropa Mattson och så vidare, tipset att jag skämdes till er borde väl varit när jag låg "nerdykt" bakom Amanda ;) Jag har en oplåkad gås med er :P Bästa kommentaren fick dock jag och Amanda när vi gick hem och förbi en husvagn som stod parkerad längst vägen och musiken dunka:
"Tjejer vissa pattarna så  får ni Popcorn" sjukaste hittills. Nej nu är det dags att köpa mat, för min del (otroligt nog) en pizza, obeserva dock ingen Ost!
Peace Out
Mandelmassaa

Stockholms slampa?!

Hallå, längesedan sist, men vi får egentligen inte sitta inne på jobbet, men var tvungen att göra ett snabbt inlägg :) Sommaren rullar på och tror att jag officiellt kan kalla mig för SThlms slampan här uppe, varför ja det kan ni ju fundera på ;) Saknar Jessi och Cizzi något otroligt mycket, snart kommer jag hem :) Saknar även alla andra underbara vänner som Gustaw, Malin, m.fl.
För övrigt har jag varit sjuk i snart 2 veckors tid, vilket förstört hela min sommerträning, vilket inte är speciellt roligt :(  hoppas mina tränare kan ha förståelse för det :O
Väntar på svar om jag kommer in i andra urvalet på universitet/högskolan.
Ja detta var mitt snabba inlägg, lovar att göra en mer detaljerad när jag "får"
Peace Out
Mandelmassa