Håller nog på att lägga om dygnet

Ja klockan är snart halv tre och är lagom pigg, borde nog sova, men nja får se ;) Jessi finnes numera i Oslo, både jobbigt och bra, jobbigt nu för hon långt ifrån, men när man flyttar ner till Lund igen så är det återigen nära :) Tycker synd om Jessi och Sassa som båda (dessutom i fredags för båda) blev bestulna på sina mobiler och Cattis för hon har haft (bokstavligen) en idiot till handledare på sin (grupp) C-uppsats. Sen stör jag mig allmänt på kemiboken att den inte förklarar exakt som man vill och tycker den ska. Ja ja.
Har i alla fall slutat arbeta nu (tack gode Gud) så nu ska man försöka lägga ner 100% på pluggandet, kanske lite ekonomi rentutav ;) Jenny fråga idag om jag skulle åka med till London i typ december, dum fråga sa jag jag är lätt på :D Nej nu ska jag nog göra mig iordning och försöka sova, måste städa och packa ihop allting imorgon så jag kan åka ner till Sthlm igen :)
Kärlek på er

Snart så

Snart är skiten slut på ica och dags för lite sommarlov :) Helt underbart ska det bli, bara två dagar kvar nu. Och snart sticker Jessi till Oslo :'( lite jobbigt fast bra på ett sätt för nu kommer hon närmare mig :) Nej jag måste sova nu, kommer inte orka gå upp imorgon annars, öppnar ju dessvärre men ska på bröllopsfest imorgon så lite pigg vill man vara :) Ska se till att ta bilder med den nya kameran (äntligen motiv att få ta bilder med :D)
Kärlek på er