Sista november

Sista höstdagen eller? Kollar man ut genom mitt fönster ser det mer ut som höst än att det är 25 dagar kvar till jul ;) Skrev klart hemtentan och skicka in den tio i två imorse och så var det bara upp för ett tandläkarbesök vid halv elva. Tycker jag är duktig som borrar utan bedövning :) Sen så hade jag rätt angående min retainer, den var inte helt limmad därför kändes det konstigt, men det fick jag också fixat :) så nu har mina  julgrejer åkt upp, är inte helt klar än, men hann i alla fall dammsuga av hela lägenheten och lyssna på julmusik, men måste dra på min nya kurs nu, plus att jag ska slänga massa tidningar och kartonger som jag slängde ner i en svart sopsäck, hej vilka blickar jag kommer få så nu ska jag försvinna och se om Jessika lever efter en helg med julbord och sin syster ;)
Kärlek på er

Hemtenta

Ja nu ska jag läsa artiklarna till hemtentan. förstår inte varför alla är så stressade över denna tenta, jag har typ inte läst någonting men känner mig inte speciellt nervös, hade ändå planerat att sitta hela helgen med den så varför stressa? Om en vecka får jag äntligen umgås med Jessi :D kommer bli så sjuuuukt kul :)
Satt by the way vid frukosten (vid kl 11 det vill säga) och läste innebandymagazinet som damp ner igår i brevlådan, stod om skador bland damer och i nästa nummer skulle dem ha en knäspecial, så var faktiskt tvungen att skicka ett mail till redaktionen och berätta lite kort om min skada och att dem inte glömmer bort den typen av skador. Det är en grej att dra av ett korsband, vilket jag turligt nog inte gjort än, men vad jag uppfattat det som så kommer de flesta tillbaka igen. Jag kan ju inte ens gå normalt, när ska jag få spela igen :( Nej nu ska jag duscha lite snabbt innan jag börjar läsa så man känner sig lite fräsch innan man ska plugga.
Kärlek på er

Bara en vecka kvar :D

Ännu en dag när tiden bara försvinner iväg?

Har varit vaken sen klockan åtta men ändå har jag typ inte gjort någonting, i alla fall känns det som det. Hade tänkt försökt skriva klart mina labbrapporter till kemi b så jag kan få betyg i dem men det har jag inte orkat, hade tänkt att läst både i fysik b, nationalekonomi och historiaböckerna men nej inte det heller :/ Det enda som faktiskt blivit gjort är att jag springer upp och ner i tvättstugan och just nu försöker mig på att laga någon lunch och hunnit prata med Jessi två gånger :D Men har lagt upp en plan, historia resten av dan, nationalekonomi och kemi b imorgon, låter väl ändå som en hyfsad plan i mina öron :) Snart åker jag iväg på Oslo party cruise med internationella utskottet, ska bli riktigt nice och dessutom får jag träffa Jessi, så två flygor i en smäll, ska fortfarande försöka bearbeta henne på att åka med tillbaka till köpenhamn :D Nej nu ska jag återgå till mitt och kanske lyckas få någonting gjort idag, eller det kommer jag få, middag med karin senare och troligtvis film med ola :)
Kärlek på er
p.s om EN månad sitter jag nere i Thailand och njuter av värmen med far och morbror :D d.s

Fysik

Äntligen har jag lyckats få in allt för fysik a, efter att jag låg sjuk sista kursveckan, shit var inte kul, tur att underbara Sassa och Sandra var snälla och hjälpte mig :) Saknar min Maggan och Majsan något otroligt mycket, men den 5:e dec får jag i allafall träffa Majsan i Oslo i alla fall några timmar :) Nej dags att försöka sova

Världens bästa :)
Kärlek på er