Henke avgjorde!

Snart åker vi upp tillHästsveda för att fira julen, men får se när vi lyckas åka, med tanke på att pappa sitter och pratar i telefon med lill-kenneth :P (en av Sveriges absolut skönaste människor måste jag medge)
Såg på Västerås-Helsingborg igår, som sagt hawaii-innebandy så det skrek om det, men shit vad jag längtar att kunna spela igen, hatar mitt knä just nu, gör bara ont och tvingas gå på kryckor. Var dessutom hos sjukgymnasten igår och hon trodde att jag hade en knäsjukdom :/ Shit tänk om jag inte kan spela innebandy igen? För den sjukdomen (vad den nu än hette) är inte så bra om den utsätts för tex de rörelser och påfrestningar man gör i fotboll, innebandy m.m. :( Men matchen igår fick mig i alla fall att längta :) Kul att Henke gjorde mål, får verkligen hoppas att han vill fortsätta! Men Karlberg vad tänker du med när du låter Nede spela? Han har tappat så himla mycket och jag ska tusan med nästa gång dem har hemmamatch och jag också kan, så ska jag sitta med en skylt där det står: Karlberg! Bänka Nede!, totallt överskattad spelare som lever på sin zorro (även om den är bra och han gjorde mål på den) men resten, vart är det någonstans? Karlberg, Karlberg, måste varit lagom förbannad igår efter matchen, känner han ju lite faktiskt och det kan jag garantera att han var sur efter den matchen,
Nej nu ska jag tjata på pappa,
hej hopp, nej just det hej kryck ;)


p.s kan meddela att mitt nya smeknamn i laget är kryckan :P d.s

Nyår, nyår!

Prata med Maggan idag och hon, Perka och Melker kommar :D Helt underbart, Maggan, Majsan och Bettan kommer göra Stockholm osäkert :D

Stockholm Se UPP!!

21 december

Ja nu är det inte många dagar kvar till Julafton och imorgon kommer pappa ner (farmor och farfar lämnar han på vägen hos våra släktingar) :) men jag har svårt att hitta min julstämmning och det beror på en rad olika anledningar; 1. det är ingen snö ute, känns mer som 21 oktober, 2. mitt knä bara värker och det värsta med det är att jag drömmer varje natt att jag vaknar upp och kan gå på knät, grymt irriterande! 3. en pojke som gör mig förvirrad och ängslig (ja jessi jag vet att jag inte ska haka upp mig på detaljerna) men men får försöka se det positivt, snart får jag träffa folk som jag älskar och snart får jag åka upp till Stockholm och träffa mina älskade vänner igen och sen bär det ju av till London den 5:e :)
Bjuder med på två bilder att det faktiskt har varit snö här i Lund :)

Titta, titta, för detta är ingen vanlig syn nu för tiden...

Snart juletid...

Snart är julen här och jag är fortfarande kvar i Lund! Men det kan ju bero på att jag ska fira här nere hos släktingar, men det ska bli trevligt, men tro inte att ni i Sthlm blir så lätt av med mig, för jag är uppe till nyår för röj ;)
Just nu tänker jag på en speciell person, hoppas han också tänker på mig, saknar honom i alla fall.

Dricka + historia..

Man ska inte dricka rosévin medans man skriver historiauppsatts, kan meddela att det går väldigt, väldigt mycket långsammare än vad det borde göra ;)