Mosad banan i hjärnan?

Kan man ha mosad banan i hjärnan? För så känns det just nu efter att ha suttit i drygt 10 h med fysik b och än är jag inte klar, nej nej, nu är det alla labbrapporter som ska skrivas i ordning, men i allafall lyckats göra alla prov nu och tror det gick överlag helt okej på det teoretiska provet. Så nu ska jag sätta mig och skriva lite teori i några av labbarna, så man får bort lite i allafall sen är det verkligen dags för sängen, inte sovit ordentligt på flera dagar nu och börjar kl 10 imorgon med nytt delmoment så det är bara att bege sig. Jag har lyssnat på min lugna lista hela dagen idag (börjar bli lite tjatigt kanske?) men den är så himla bra, visa låtar gör en mer glad och andra lite mer ledsen men åh så skönt att lyssna på :). Jag hoppas på ett svar, men det har inte kommit än, bara att vänta och se när det kommer. Nej ungdomar nu ska jag försöka hitta mitt fokus igen och skriva lite. Sov gott
Kärlek på er

Tiden försvinner så fort

Hela denna dag har praktiskt taget ägnats åt fysik b, gick och la mig vid tre, uppe kl nio igen och vid tio satte jag mig och gjorde mitt första delprov så nu vid denna tid har jag totalt gjort två delprov, ett närvaro prov och fått hjälp av Sandra med några utträckningar. Det innebär att jag har det teoretiska provet kvar och alla labbrapporter så det blir nog en sen natt igen där jag ändå inte kommer bli klar med labbrapporterna, men är jag typ halvklar med dem så är det super för jag kunde maila in dem i början av nästa vecka så med lite flyt så hinner jag göra klart dem tills imorgon. Nu ska jag äta potatis och sill, haft riktiga cravings för det, så köpte två stora burkar idag på ica så det blir middagen innan jag börjar med det teoretiska provet. Hoppas inte mina tankar kommer ivägen på provet och framförallt att inte min dator börjar fucka ur, gjorde det idag på ena provet, tur nog så var allting kvar när jag väl lyckades ta mig in igen. Nej nu ska jag pilla med min "gourmémat".
Kärler på er

Fysik B

Jag tror jag allmänt dör på fysik b för tillfället, hade tänkt hunnit mycket längre på rapporterna idag men nej det har man inte, har i allafall gjort alla men ändå så imorgon kommer det bli en kamp mot klockan med att hinna göra ett teoretisk prov, två delprov och försöka skriva klart rapporterna, får väl se hur bra det går, imorgon går nog proven i första hand så försöka sikta på att få labbarna inmailade på måndag. Önska att en viss person hörde av sig, ligger och stör lite i huvudet, får väl höra av mig imorgon om han inte hört av sig. Nej försöka sova några timmar och sen full fart på skiten imorgon igen. God Natt.
Kärlek på er

Tror min lever ska få vila ett tag

Ja herregud vilken vecka det har varit hittills! Som sagt låg och kräla och blåste alltför mycket ballonger i tisdags, sprang runt i mörka byxor, skjorta och lila hängslen på förmiddagen på eee (och fick min tvättmaskin :D). Vid kl 14 började vi fixa iordning lilla salen i AF för kvällens cocktail, vilket, självklart blev bra (herregud vi är festgruppen, vi ordnar allt), sen var det hem fixa sig iordning och faktiskt vara nere på denna cocktail (middag bestod av banan och rödvin, härlig kombination om jag får säga det så själv) var trevligt men blev tidig hemkomst (efter ett stop på Glorias med Rebecka, Natalie och Sassa för en öl).

På torsdagen var det ju då själva Pytten som är den stora avslutningsfesten, så vi sågs redan vid kl 11 och själva dukningen, utplaceringen av bord stolar med mere gick super bra och vi var klara en stund innan kl 15 då vi skulle få placeringskorten och detta enda som inte fick ske med dem var att dem inte var sorterade och det var dem ju inte så i över timme fick vi gå bord för bord och sortera in dem i rätt högar, vilket gjorde att man själv kunde lämna stora salen i AF 17.15, 18.30 (..) skulle man vara nere igen. Hemma 17.45 och drygt 35 min senare såg man ut som en gudinna (nästan i alla fall ;)), taxi ner och sen var det bara att börja. Eller ja gick ner till klädkammaren för att säga hej till Annika innan, men sen så börjades festandet :). Jag och Sassa satt ju inte tillsammans men hamna med lite andra roliga människor som söp mig livligt under bordet. När middagen var slut (förrätt:sillmacka (strömmingmacka för mig), huvudrätt: pyttipanna (urk) efterrätt:kladdkaka (sorbetglass för mig)) så hade jag lyckats dricka otagaliga glas med rödvin (och de som känner mig vet hur dålig jag kan bli på rödvin), öl och x-antal hallansfläder shotar och 2-3 punchshotar så jag var i toppform om man uttrycker sig så. Men det värsta med allt detta är att jag förbrillt försökte få tag i Hannes (eftersom han var nere i källaren) och efter lite mer dricka, taxi hem vid stängning, och på tok för lite sömn eftersom man hade redovisningar hela dagen i skolan igår, så vakna jag och direkt kom tanken, "vad fan sysslade jag med igår?". Känner mig så sjukt skamsen att jag försökte få tag i honom då jag insåg att han var upptagen själv, så skicka ett sms igår morse och bad om ursäkt, men inte fått svar än, så hoppas verkligen inte jag sabbat allting nu, för har jag gjort det så...nä jag vet inte vad, jag ber återigen om ursäkt, vet inte vad jag höll på med, var alkoholens inverkan (även om man inte ska skylla på det) och ja jag hoppas du hör av dig snart och säger att allt är okej.

Som sagt så mådde jag som jag förtjäna igår (men var ändå förhållandevis pigg) så när jag hade paus i två timmar så gick jag och la mig på en bänk i EC1 och guuuuuuud vad skönt det var. Fick en del blickar men dem bjuder jag på och till med städerskan kom fram och fråga om jag var trött ;) Efter skolans slut var det upp till Sassa för att fixa sig iordning till SSKK-FÄSTEN, det var slitsamt men man kom in i andra andan och det hjälpte ju inte att det fanns en strippstång så man kunde leka med ;) Dock blev det inte så sent (SSKKs mått) och idag dedikeras dagen till fysik b, så nu ska jag sätta mig med detta.
Kärlek på er

Förberedelser inför eee-dagarna

Idag har det mesta bestått i att hjälpa till inför eee-dagarna som startar imorgon och det våran grupp skulle göra (festgruppen) hade inte kommit från tryckeriet så vi fick slänga oss in och hjälpa till att tejpa mattor i EC1 med dubbelhäftande tejp, innebärandes att jag har legat och krälat på golvet och sedan har jag blåst upp ballonger med hjälp av en apparat och knytit ballonger så jag slicat sönder två nagelband, underbart mysigt om jag får säga det så själv och för att göra livet lite mer spännande så tyckte ballongerna att det var jättekul att spränga sig utan anledning lite då och då, så vid tjugo i tre gick jag hem (resten av min grupp hade dragit för längesen) så jag kan ju summera dagen med att kräla på EC1 golvet är inget jag rekommenderar (trots att det var "mattplattor" man låg på) och blåsa och knyta flera hundratalsballonger suger riktigt hårt, men vad gör man inte för sin eee-kommite?!
Skulle träffat Hannes idag men han hade tok mycket kvar att göra och annat skit som skedde så förstår honom, hoppas bara han får sova någonting i natt så jag i alla fall kan få säga hej till honom imorgon. Men vet inte riktigt när jag lyckas ta mig ner till eee då Elgiganten ringde idag och ville leverera min tvättmaskin mellan 10-12 så jag hoppas dem kommer så fort som möjligt eftersom det är tänkt att vi staffare ska äta lunch mellan 11-12 så vi får väl se hur väl allting lyckas. Nej nu ska jag lyssna vidare på min lugna musik, se om jag blir något klokare på fysiken och sen faktiskt sova. Sov dessvärre riktigt dåligt i natt då jag hade fruktansvärt ont i magen, får hoppas på att jag slipper det i natt. Sov gott underbara.
Kärlek på er

Rosa små moln?

Nej dem var  visst gråa och avger snö :/ Är sjukt trött på detta väder som råder, varför kan det inte bara gå mot varmare tider? Och för dem som håller på att skriver om moln så kan jag ju nämna att åskmoln bildas genom att snabbt stigande varmluft genom friktion orsakar att en mycket stor positiv laddning samlas i övre delen av molnet och en negativ i den nedre och inte sällan sker sedan urladdningen inne i molnet - molnblixtrar ;) Har pluggat nästan hela dagen och lägger ner det nu, grupparbete på dagen och fysik b på eftermiddagen/kvällen (och vi kommer inte så bra överens :/) så nej nu ska hjärnan få något annat att tänka på. Just det jag och min dator kommer inte heller så bra överens, idag innan mitt betygsamtal för kemi b (som jag fick VG i :D) så kunde jag inte öppna några worddokument, vilket var ju mindre bra, kan någon hjälpa mig?
Imorgon börjar förberedelserna inför eee-dagarna, så kl 10.00 är det bara att infinna sig på skånis för att börja hjälpa till, vilket jag iof inte har någonting emot, hoppas bara att jag får träffa Hannes på eftermiddagen/kvällen, skulle göra mig glad :). Nej nu ska jag maila lite och sen får det nog bli sängen.
Kärlek på er

Lycka

Är för tillfället väldigt lycklig, några grejer bekymrar mig men Han gör att tankarna försvinner, imorgon blir det duell i mariocart, vi får se vem av oss som får smisk ;)
Kärlek på er

Vaken?

Jag är så himla trött och jag har ätit tårta så jag håller på att spy, men är man snål så är man. Som sagt festen var underbar, tack alla mina underbara vänner <3. Dock ledsen över att Petter inte kom men har väl fått en förklaring på det och ledsen över att han inte kom, visste det typ men man hoppas ju att han ändå ska dyka upp men nej och inte ens skicka ett sms, jag blir bara så irriterad. Och det hjälpte ju inte att annonsen var inne idag, och typ högst upp på ena sida, glömma honom? Hur ska jag lyckas?
Var uppe och coacha idag igen (varför hamnar alltid killarnas matcher dan efter jag har festat?) och det börjar ta sig för dem, men det är inte riktigt där än, framförallt handlar det om att målen inte lyckas rulla över, hoppas killarna själva orkar, för det kommer att lossa för dem, inte denna säsong men troligtvis nästa. Sen hade dem det inte lätt då flera man var sjuka och flera fick hoppa in och spela på ovana positioner. Såg i natt också att damerna vann, sjukt nice, vi fortsätter hålla våran andra plats, dock är det taight, hoppas Finn lägger sig i sina sista matcher. Vill verkligen ut igen och spela men får väl se när det sker. Nej nu ska jg fylla i papper från fysikalisk medicin som droppa in i fredags så jag kan lägga på dem och förhoppningsvis få en tid snart.
Kärlek på er

Allt man kan önska sig?

Nu har de sista av gästerna precis gått, blev ingen utgång, men vi har haft det helt underbart fantastikst ändå. Till att börja med har folk inte insett meningen med dubbelakademisk kvart på helger och efter 18, men mina underbara vackra vänner står ut med att jag (och Sassa) inte är helt klara när de kommer. Hur som helst så blev det helt fantasiskt lyckad mat och efterrätt och alla verka nöjda. Ja jag är nöjd förutom att två man inte dök upp, vilket gör mig sjukt ledsen/irreterad, önska Sassa var här så jag kunde prata om det. Fick i alla fall fina presenter, absolut vodka miniflaskor i fem olika smaker av Karin och Måns, shotglas med bild av halvnakna karlar av Mikaela och Oskar (och Tim), vinflaskor av Emelie, Anders och Julia och en fin cocktailbok av Sandra, Tack så himla mycket för att ni alla gjorde festen så bra :) Just det av Sassa (och emelie) fick jag även Swartvaldstårta som jag alltid har velat ha på mina födelsedagar men aldrig fått då min far inta kan äte det, sjukt uppskattat, allt under hela kvällen har varit uppskattat, har nog världens bästa vänner trots att några viktiga saknades som inte bor här inte kunde komma. Men som sagt känner mig sjukt ledsen över att två man inte dök upp, okej ena förvänta jag mig inte, men hoppades någonstans i mitt tomma hjärta och ja Petter du bara valde att typ inte dyka upp, gissar på att du somna på din säng, men ändå djupt besviken, varför ska man behöva känna som man gör? Ska nog gå och lägga mig, försöka glömma allt och försöka blicka mot en ny dag och faktiskt få lägga täcket över huvudet och sova lite. God natt.
Kärlek på er

Redan sliten?

Helt död efter gårddagen, gjorde mitt teoretiska prov och office typ bara dog så fick göra det hos Petter, vilket inte gick speciellt bra eftersom dels fanns det rom (vilket har total fuckat ut min mage idag) och jag kom ju inte ihåg allt jag gjort (eftersom det försvann när officepaketet dog), så hela provet blev sjuuukt dåligt och typ en timme försenad, men maila läraren så får väl se vad han säger, hoppas han säger att det är ok och att man får göra om eller någonting :/ men men idag är det födelsedagsfest och eftersom jag kom hem efter kl fyra imorse så måste jag sätta igång att städa och även börja laga mat, shit mat för 15 pers kan bli lite små intresssant, tur att Sassa kommer förbi med en extra form som man kan använda, annars hade det slutat olyckligt. Nej nu ska jag fortsätta så jag blir klar någon gång och det inte är ett skithus när Sassa kommer.
Kärlek på er

Förberedelser

Det är tänkt att jag ska möta Petter vid 10 vid citygross, men jag vet inte om han fick mitt sms igår eller om han kommer ihåg det han själv sa, så man får väl ta sig ner om ett tag och hoppas på det bästa, men först en kopp te. Appropå en sak igår, jag blev typ sjukt irriterad för att människan inte svara igår (som jag tycker om) och jag fattar inte varför! Vi har ingenting ihop, vi har aldrig gjort något så jag menar vad har jag att vara svartsjuk på? Åh skärpning på mig, men det är som sagt svårt. Längtar tills imorgon då en stor del av mina älskade vänner kommer på födelsedagsmiddag vilket jag tror blir underbart och sedan på söndag kommer annonsen att vara inne och det är jag rätt spänd över, men vi får hoppas på det bästa. Dags att dricka sin kopp te och sedan försvinna iväg.
Kärlek på er

Så var man då äntligen 22...

Ja i måndags så gick jag över till 22 år gammal, tycker inte om det ett dugg, kände mig också exxxxxxtremt gammal då det värkte något enormt i kroppen, speciellt i knät efter lördagen och söndagens köande. Men men det är bara att acceptera och gå försöka gå vidare. Köandet var enormt roligt, vi börja klockan 21.45 lite drygt vilken gav oss en plats nästlängst fram i kön :D. Vi hade enormt trevligt sällskap med folk ifrån datasektion (dem vet hur man piggar upp en sådär en tre på morgonen) och jag lyckades brottas i en snöhög två gånger, vilket mest gav mig kalla fötter, men men ;) Sen såg man till att man också hade lite trevligt myssällskap, hoppas man får träffa han snart igen.
Så vad mer, jo klara finansiella tentan, men inte internationella (en sketen poäng!!!) och för att bygga på det lite mer så håller jag typ på att få en ig-varning i kemi b för att jag har puttat fram mitt prov så länge :O. Shit jag har Aldrig och då menar jag verkligen Aldrig fått en ig-varning så länge jag kan minnas (kanske någon gång på matten i 9:an) och jag mår så fruktansvärt dåligt över det här. Känner mig rätt så värdelös, fast jag inte borde, har ju inte fått ig och kan få mer än g, men ändå, varför kan en sådan grej göra att man mår så fruktansvärt dåligt? Okej jag vet att många får det och dessutom ig men jag har aldrig fått det och så hjälper det inte heller att jag inte fattar så mycket av fysik b heller, åh varför kan jag bara inte förstå!!??
Känslorna da har de försvunnit för han? Nej det har dem ju inte, vilket inte direkt hjälper i mitt liv heller, dem har dämpats en aning efter i lördags och söndags men ja vad ska jag säga det är svårt att glömma någon som man faktiskt tycker om riktigt mycket. Försöker dock pränta in i skallen att det nog aldrig kommer bli något.
Nej dags att försöka röra sig mot sängen, ska träffa Petter imorgon som bland annat ska hjälpa mig och handla allt inför lördag, då jag ska ha födelsadagsfest för mina underbara vänner :)
Kärlek på er

Shit har jag gjort något dumt?

Jag har precis satt in en annons i Sydsvenskan till alla hjärtans dag (hade kuponger så behövde inte betala något) där jag skrivit att jag tycker om Han, dock inte signerat med mitt namn, bor ju trots allt inte i världens största kommun och inom den kretsen jag rör mig kan ryktena sprida sig vääääldigt fort, så tog ett latinskt ordspråk, som på svenska betyder ungefär "kärleken till ödet" vilket jag tycket var rätt bra eftersom det verkar vara ödet som styr i alla fall i mitt fall kärleken. Så vi får se  hur röd i ansiktet jag kommer vara den 14:e februari, bryr mig egentligen inte om alla hjärtans dag men åh är totalt nerkärad och vet inte hur jag ska säga det till honom. Kan någon ta ut mitt hjärta så jag slipper bli sårad? Nej jag måste göra mig iordning nu, skulle egentligen pluggat här på förmiddagen innan jag åkte ut till Hässleholm på match, men nej för Han är ju i huvudet och "stör" och passa då på att städa upp i köket efter gårddagens tacomiddag med Sassa. Nej duschen kallar och ikväll blir det köande inför uppropet och tack för världens bästa vänner som orkar stå ut med mig just nu! <3


Kärlek på er (Amor Fati)

Kan man verkligen bli så olycklig av kärlek?

Jag har verkligen kärat ner mig totalt! I natt drömde jag om honom, det var både det underbaraste och det värsta på samma gång, jag vill verkligen ha honom (låter extremt grymt, men ni fattar vad jag menar). För att göra saker och ting lite värre så har det gått ut över mitt pluggande och jag som har tenta på måndag och dessutom på min födelsedag, för att muntra upp lite, eller? Kanske inte, men vad ska man göra? Jo tentan är bara att gå och göra och hoppas på det bästa och tror jag måste sluta lyssna på min "lugna låtar" på min Spotify, för jag blir lite väl påmind om honom, men åh känner hur hela kroppen blir varm när jag tänker på honom, synd att jag inte vet om ens känslor är besvarade, för det första vet jag inte ens om han har flickvän och ja sen så kan det bli sjukt fel allithopa, då ja den "proffesionella" relationen vi har till varandra kan bli helt fucked up, därför vet jag inte om det är värt att säga något till honom. Men jag har haft några ljuspunkter denna vecka:
*Klara Business Communication II tentan
*Börjat komma igång bra på gymet, vilket gör att man kanske kan snart (kanske till hösten) börja spela innebandy igen
*Fint födelsedagskort av farmor och farfar fast jag inte fyller fören på måndag
*Hitta en massa gamla låtar på gamla CD-skivor som snabbt hamna i Ipoden (CS-remixen, Pappa betalar m.fl)
*Tacokväll med Sassa
*Materialansvarig kom ner med 30 nya bollar och en medicinväska till mina killar, stor guldstjärna till honom
*Köandet till Karnevelen 2010 på söndag (karnevalen)
Har några riktiga lågpunkter denna vecka också
*Åka ut och ha match i Hässleholm kl 16.00 en lördag med killarna
*Ha match ute i Eslöv på en söndag med killarna
*Att jag tänker på honom
*Att jag pluggat sjukt dåligt inför min tenta på måndag
*Att jag kommit väldigt nära min 22-års dag :O
*Halka utanför Gerda (räddad av busken) men sträckte baksida låret
*Att min fotskydd borde begravas i snön
*Det förbaskade vädret som varit under veckan
Nej dags att gå och läsa lite och sen försöka sova lite, lyssnar ju bara på lite musik som gör att jag tänker på honom.

Kärlek på er