Dumheter på gång....

Ska till Helsingborg ikväll och vi vet alla hur det kommer att sluta...Kanske är jag dum som åker hem till honom men vill verkligen träffa honom...Nej nu måste jag röra på mig så jag hinner till mina juniorers träning, sådär lagom uppklädd och sminkad, men men ;)

Ett knä, ett stort problem!

Åh vad trött jag börjar bli på mitt knä, ont konstant dygnet runt, börjar kunna gå normal, men det gör oerhört ont...Men ska magnetröntga den 7 oktober och sen får jag förhoppningsvis en operation så att det blir bra så jag kan börja träna igen, saknar innebandyn något oerhört, men ska nog köpa ett gymkort på friskis och svettis för där går Sanna, så då har jag någon att gå med :)

Helgen har varit bra, pappa var nere och hälsa på, jätte skönt :D
Fredag: Inlede med en lektion mellan 8-10 för att sedan åka hem och vänta på pappa som kom mitt på dan. Sen kom rörmokaren och anteckna vad som ska fixas till i badrummet. En tur till IKEA och gjorde av med pengar och sedan ganska lugn kväll, förutom att ens galna katt levde rövare på natten så hon åkte ut!
Lördag: Pappa började måla och fixa i min lägenhet, själv åkte jag iväg och coacha mina juniorer för första gången. Jätte kul var det, men dessvärre förlora dem 4-5 men det är lugnt tjejer, vi tar dem nästa gång :) Sedan hem och hjälpa pappa med lite smått och gott för att bära av till skånska vishan och hälsa på pappas kompis och fru.
Söndag: Pappa gjorde klart det sista och åkte hem vid två tiden på dagen, var ganska jobbigt när han åkte, insåg hur mycket jag saknar att inte ha min familj i närheten. Träffa Sanna för att ha "kattdejt" eller vi försöker få våra katter att tycka om varandra, men det funkar tyvärr inte så himla bra, men vem vet nästa gång kaske det går bättre. Avsluta kvällen med att kolla på tv och försöka plugga statistik till min tenta på onsdag, men gick väl sisådär, måste lära mig att läsa frågorna ordentligt bara.
Nej nu ska jag käka frukost eftersom jag valde att göra klart min historia nu på morgonen, fått en del kritik för det jag skrev, men orkar inte svara dem männsikorna, har viktigare saker för mig, som till exempel statistik.

Borta...

Nu är jag nöjd, gjorde klart min historia nyss, vilket gör att jag hinner ner till studentarkivet, titta ibland blir man inte alltid trött, förutom när ens bror skvallrar till vår far och berätta att jag träna igår fast jag typ inte får :/ Får se vad läkaren säger imorgon och vi ber att jag slipper ställningen. Nej dags att försvinna bort

Nöjd igen....förtillfället i alla fall

Så trött...

Jag blir trött på allt just nu känns det som, plugga är bokstavligen skit, knät vill aldrig läka vilket innebär att innebandy och tennissäsongen flyttas längre fram hela tiden och ja vad kan man mer bli trött på....alla ungdomar som vandaliserar bussarna i vårat avlånga land, att vi studenter förlorar i året budget från herr Borg som sitter med sitt arsle uppe i Sthlm och tro sig veta vad som är bäst (inte för att jag tror att jag vet det heller) så men finns det något man kan bli glad över da? Jo alla ens underbara vänner :)



Utan er och en massa andra som jag inte har på bild så skulle man för alltid vara trött!! Älskar er alla
Nej nu är det dags att återgå till historian så man kanske hinner börja med någon statistik idag.

SPEX ikväll

Ikväll ska jag iväg och kolla på SPEX, röde baronen, där Sten har huvudrollen :D Sen ska vi ut på Helsingkronas och jag ska vara NYKTER! Får inte dricka på grund av de smärtstillande tabletterna jag tar, inte ens öl skulle jag ta! Tydligen så kan min andningsförmåga gå ner eller något sånt där tjafs :P Shit hur ska detta gå ;) Maggan kommer ner den 24 oktober :D:D Nu ska bara Majsan övertalas så är trion samlad igen. Nej nu ska jag bege mig till tvättstugan, jiiiippiiie ;)