Biologi

Sitter och skriver en laborationsrapport om populationsstorlek i brist på annat att göra , rätt så intressant, även om själva utförandet var ganska tråkigt, använda sig av ärter på ett indelat rutat papper och skriva in medeltalen och så vidare, men men jag har valt att göra detta själv, så ska inte klaga. Dock besviken på provet jag gjorde i söndags, fick bara 38 av 60 och tyckte ändå att jag hade mycket rätt, får väl ta och ringa till läraren och höra om hela betyget är kört nu eller inte, förhoppningsvis inte. Imorgon börjar man jobba ordentligt också, bara jobbat fram till två som längst dessa två dagar och imorgon jobbar jag åtta timmar och dessutom på en av de värsta dagarna i affären, dagen innan midsommar är inte speciellt roligt att vistas i affären, men men det är bra betalt sen under midsommar :)
Prata med Petter och han kanske kommer och hälsar på :D Vore super kul och om han kunde lura med Jonatan och lite annat folk ifrån SSKK så skulle det vara sjukt roligt :) Jonatan var by the way ganska packad när jag prata med honom, fast han fyller ju år idag så det är ok, Grattis vännen, eller sccccchhhhnnnnnyyyygggggiiiiiinnnng ;)
Nej dags att fortsätta skriva
Kärlek på dig och kanske framförallt dig Jonatan som kanske kommer ha huvudvärk imorgon ;)

Petter och Jonatan, två underbara människor :)

En kortis

Skriver bara ett kort inlägg trots att jag har varit dålig på att uppdatera på sistone. Har egentligen inte gjort något speciellt mer än kommit upp till Sthlm igen (åkte kryssning onsdag-torsdag) och nu har jag parkerat mig uppe i Grisslehamn för att börja jobba på tisdag. Pratat med läkaren om MR-svaret och det blir en ny titthållsoperation, förhoppningsvis redan i mitten av augusti, för att se hur det står till i knät, för MR:et sa tyvärr inte riktigt så mycket om själva brosket hade läkt eller inte så man måste in och kolla det och kolla de nya lösa broskbitarna som dem hittade, så istället för att ha fått planera för en eventuell transplantation av brosk till knät så måste man först gå in och se, så frågan är om mina drömmar kommer försvinna i augusti, drömmen om att äntligen få satsa ordentligt på innebandyn.
Av någon anledning så har jag lite svårt att se positivt på livet, kan vara på grund av knät, att Sassa inte är tillbaka till Sverige förän i augusti igen, att jag har pissigt ont i knät sedan förra söndagen, att min mobil är helt urfuckad, att jag knappt kan gå i trappor med mitt knä, att sommaren ser ut att regna bort, att Phil är i London och jag inte är det, att Maggan och Majsan är så nära men ändå så kan jag inte träffa dem på grund av massa orsaker, att killar är svin och min förkylning sedan en månad tillbaka vägrar gå över! 
Men men läser i alla fall äntligen biologi a och hållit på i en vecka nu och det känns så skönt, lite närmare biomedicin :) Nej nu ska jag borsta tänderna, sova får vi väl se när det blir, min katt ligger utslagen på golvet bredvid sin leksak och hon har ju bara sovit sen typ kl 3 idag ;)
Kärlek på er

Magnetröntgen...

Ja precis varit på sjukgymnastik och ska snart bege mig ner till tvättstugen och sen börja med min hemtenta. Är dock inte så positiv just nu, vi beställde in mitt magnetröntgen svar på sjukgymnastiken och för ovanlighetens skulle så var den faktiskt klar, men jag vet inte om jag ville höra svaret. Har inte kvar broskbiten som dem tog bort sist, men har typ sett två nya, en ovanpå främre korsbandet och en bakom korsbandet i leden, har lite för mycket ledvätska och man kan inte avgöra direkt om brosket läkt något sedan operationen, ser ut som om det inte har gjort det, åh blir lite ledsen :'( Farväl alla drömmar man hade till hösten, ser hur dem bara flyger iväg...För till 99% så måste dem gå in i knät igen och för er som inte vet det så vill man inte gå in så mycket i knät för det det kan göra ganska mycket skada att gå in i knät :( Nej nu ska jag snart tvätt som sagt, får väl se om man orkar skriva någonting mer idag...

Filurande så här på kvällskvisten

Jag sitter och funderar (som jag har börjat göra allt för mycket på sistone) och kommit fram till lite saker; killar seriöst vad ska man med dem till? För det mesta blir det problem och av någon anledning verkar det vara jag som hamnar där, ner i träsket med andra ord. Att åka på spontanutflykter med Jenny är inte bra för ens pluggande, men dem är sjukt roliga :D Igår blev det besök i de mer södra regionerna av Skåne i form av dels Malmö men även Falsterbo och Skanör, sjuuukt mysigt, stod och njöt nere i vattnet, finns det någonting underbarare än svensk sommar? En av de sista grejerna jag har filurat på är att redovisning är så sjuuuuukt tråkigt! Vem vill, på allvar, frivilligt bli revisor etc? Kan verkligen inte se meningen med det och sen att vi som inte gillar det också ska bli tvingade att läsa fördjupningen också, seriöst kunde ni inte ha hittat på någonting annat? Ja ja det är bara att sikta på det fina U:et på onsdag, för kan jag det här? Nej det kan jag inte. Vill jag läsa det här? Nej det vill jag inte. Vill jag byta till biomedicin? Ja det vill jag :D Så den 8:e juni börjar min biologi a kurs, så snart är jag närmare min dröm :)
Vad som skedde i lördags stannar nog mellan oss som var ute, ja förutom att Petter var oerhört söt i min rosa tröja!! Ha ha! Petter den ligger och väntar på byrån på dig ;)
Och just det Olof läser du det här, så kan du väl försöka svara på sms eller telefon?
Nej nu ska mitt katastrofala liv få gå och sova och hoppas på att förkylningen blir bättre och knät.
Kärlek på er alla
Just det KFUM Malmö ringde mig idag och ville ha mig, att få det samtalet förbättrade mitt självförtroende lite :)